Bella Thorne má nového frajera

pridal WonderWoman 19.9.2016 o 21:57


cv

Škoda, čakala som skôr frajerku.

Keďže Bella sa nedávno na svojich sociálnych sieťach priznala, že je bisexuálka, čakala som nejaké ďalšie fotky, na ktorých sa bozkáva s dievčaťom, prípadne rovno nejakú bisexuálnu aférku. Ale nestalo sa tak a Bella si len necelý mesiac po rozchode s Greggom Sulkinom narazila ďalšieho mladého (a pre nás neznámeho) herca.

Ten sa volá Tyler Posey, má 24 rokov a preslávil ho seriál Teen Wolf, v ktorom si zahral hlavnú postavu – vlkodlaka. Seriál je z produkcie MTV a dojali ma žánre, pod ktorými ho uvádza Wikipedia: dráma pre dospievajúcich, akčný romantický horor, paranormálny. No odpadla som. Takže s týmto mladíkom momentálne Bella randí. Ignácov objektív ich zachytil v sobotu v západnom Hollywoode, kde sa držali za ruky a bozkávali na ulici. Predchádzajúci víkend ich zase videli objímať sa v reštaurácii Katsuya v Los Angeles. Takže máme na scéne nový párik, ale bacha, Bella, počas splnu si radšej rande nedohadujte.

 

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk