UPDATE: Angelina Jolie požiadala o rozvod

pridal kara 20.9.2016 o 16:58


brad-pitt-angelina-jolie

Áno, padnutie vašej sánky som počula až sem.

Neskutočné sa stáva skutočnosťou. Angelina a Brad spolu nezostarnú aj napriek tomu, že majú doma škôlku detí. Portál TMZ len pred chvíľkou potvrdil, že Angelina včera podala žiadosť o rozvod. Ako dôvod sú naše staré známe neprekonateľné rozdiely. A podľa mňa tak trocha aj karma. Všetci totiž vieme, ako si spolu Angelina a Brad začali a že Angie vtedy vytlačila z pozície manželky Jennifer Aniston.

Ešte v júli spolu trávili Deň nezávislosti a všetko vyzeralo v poriadku, no zrejme to tak úplne nebolo. Dokonca v júni si spoločne kúpili nový dom na Malorke, ale spoločné dovolenky tam už zrejme tráviť nebudú. Podľa blízkeho zdroja má byť dôvodom rozvodu Angelinina nespokojnosť s Bradovými výchovnými metódami. Preto aj žiada všetkých šesť detí do svojej starostlivosti.

Myslela som si, že najšokujúcejší rozvod tohto roka bude prípad Amber Heard a Johnnyho Deppa, ale myslím, že sa ešte máme na čo tešiť. Angelina a Brad boli spolu 12 rokov a v auguste oslávili druhé výročie svadby.

UPDATE: Už máme aj vyjadrenia hlavných aktérov. Angelina Jolie poskytla vyhlásenie cez svojho hovorcu. „Angelina Jolie požiadala o rozvedenie manželstva. Toto rozhodnutie bolo urobené pre zdravie rodiny. V tomto čase nebude viac komentovať a prosí o súkromie pre ich rodinu v tomto náročnom čase.“ Brad Pitt poskytol vyhlásenie sám. „Som z toho veľmi zarmútený, ale najviac záleží na našich deťoch. Chcem poprosiť médiá, aby im dali priestor, ktorý si v tejto náročnej situácii zaslúžia.“

bejvávalo

1446666573_angelina-jolie-brad-pitt-zoom

Angelina-Jolie-and-Brad-Pitt

angelina-jolie-and-husband-brad-pitt

angelina-jolie-brad-pitt-6bb1c29b-5f69-4221-8a2b-0dcaedd2dc7a

ss-120921-angelina-jolie-brad-pitt-04.today-ss-slide-desktop

x

xx







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk