Jim Carrey čelí žalobe

pridal kara 21.9.2016 o 19:21


Jim Carrey

Bývalý manžel jeho zosnulej priateľky Cathriony si myslí, že Jim je zodpovedný za jej smrť.

Takto pred rokom sme vás informovali o tom, že Jimova priateľka Cathriona White zomrela. V tom čase ešte veľa vecí nebolo vyjasnených, no keďže Cathriona nebola celebrita, prišlo mi neúctivé rýpať sa v tom podrobnejšie. Médiá sa totiž neskôr dostali aj k jej listu na rozlúčku, ktorý bol adresovaný Jimovi. Predávkovala sa liekmi na predpis po ich rozchode. A problém je v tom, že sa predávkovala liekmi, ktoré boli vydané na predpis práve jemu. Konkrétne na meno Arthur King, čo je jeho pseudonym, ktorý v bežnom živote využíva. No v Kalifornii je nelegálne vybrať si recept na iné meno, ale aj poskytnúť svoje lieky na predpis ďalšej osobe.

Jej bývalý manžel Mark Burton sa rozhodol rok po jej smrti zažalovať Jima za to, že jej dal lieky, ktoré neskôr zapríčinili jej smrť. Zrejme mu došli peniaze, a tak po dlhom dumaní prišiel na to, že vytrieskať ich z Jima je skvelý nápad. Jimov právnik tieto obvinenia odmieta a pre TMZ povedal, že Cathriona vzala Jimovi lieky bez jeho vedomia.

Jim poskytol vyhlásenie aj sám a plánuje sa brániť. „Je to hanba. Bolo by pre mňa jednoduché sadnúť si niekam s právnikom tohto muža a vybaviť to, ale v živote sú momenty, kedy sa musíte postaviť a brániť svoju česť pred zlom v tomto svete. Nebudem tolerovať tento bezcitný pokus o využívanie mňa alebo ženy, ktorú som miloval. Catine problémy sa zrodili dávno predtým, než som ju stretol, a nad jej smutným koncom žiaľ nemal nikto kontrolu. Naozaj dúfam, že niekedy v blízkej budúcnosti sa ľudia prestanú pokúšať na tomto profitovať a nechajú ju odpočívať v pokoji.“

Jimov právnik tvrdí aj to, že Cathriona a Mark Burton uzavreli manželstvo len z toho dôvodu, aby nebol deportovaný naspäť do Írska, a dokonca spolu nikdy ani nežili. Jeho tvrdenie, že kvôli Jimovmu konaniu prišiel o partnerku, je teda úplne nezmyselné.

Jim a Cathriona kedysi

1f8fd14eefb4926bb46cc27f50cd4eb3c2e6af24

1443541885_jim-carrey-cathriona-white-lg

jim-carrey-cathriona-white-inlie-2

jim-carrey-cathriona-white-inline

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk