Hilary Duff a jej osobný tréner

pridal WonderWoman 26.9.2016 o 19:35


cov

Tak predsa sú spolu.

O tom, že Hilary a jej osobný sexy tréner Jason Walsh spolu trénujú aj inde, ako v posilke, sme písali už pred rokom. V januári sa Hilary a jej teraz už bývalý manžel Mike Comrie oficiálne rozviedli, takže jej láske s Jasonom už nič nebránilo. Ale niečo asi predsa len áno, keďže v máji Hilary akosi pozabudla, že je s Mikeom rozvedená a na spoločnej prechádzke s ich malým synom sa pobozkali.

Ale ubehlo už pár ďalších mesiacov a tejto blondínečke už asi docvaklo, že Mike je jej ex manžel a s tými sa nebozkáva. Aspoň nie vtedy, keď už máte nového sexy frajera. V sobotu sa ruka v ruke vybrali na nákupy do New Yorku a náš Ignác ich vystopoval v štvrti Soho. Podľa outfitu Hilary súdim, že už spolu skutočne sú nejaký ten piatok, lebo takto sa minimálne prvé 3 mesiace na rande neoblieka. V tej pletenej čiapke bola síce chutná, ale popri urastenom nabúchanom Jasonovi by sa mala promenádovať skôr v niečom viac ženskom. Ale viete, ako to chodí. Najkrajší sme aj tak bez šiat. Niektorí po tme, niektorí len keď sú sami, ale väčšinou je jedno, čo máte na sebe, večer to aj tak skončí na zemi pri posteli. No nemám pravdu, sexy Jason?

 

1

2

3

4

5

6

Takto pred rokom

7

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk