Čo týždeň dal

pridal kara 28.9.2016 o 21:59


collage

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Brad Pitt sa rozhodol, že sa v tomto čase bude sústrediť na rodinu a nie na prácu, a tak sa ospravedlnil z premiéry dokumentárneho filmu Voyage of Time, v ktorom bol v úlohe rozprávača. „Som veľmi vďačný, že som mohol byť súčasťou tohto fascinujúceho a náučného projektu, ale momentálne sa sústredím na svoju rodinnú situáciu a nechcem odvádzať pozornosť od tohto výnimočného filmu, ktorý odporúčam každému, aby si pozrel.“ Vynorili sa aj nové informácie ohľadom ich rozvodu. Jeden zdroj tvrdí, že s Angelinou žili už mesiace v iných častiach domu a v podstate si obaja žili svoj vlastný život. Po obvineniach, ktoré sa vyskytli v médiách, že Brad pije a fajčí trávu, sa Brad dobrovoľne ozval, že odovzdá vzorky moču. Tie teda aj otestovali pár dní po incidente v lietadle. Výsledok nepoznáme, ale predpokladám, že ak by si nejaké drogy dal, polícii by sa sám neponúkal, že im načúra do pohára. K rozvodu sa vyjadril už aj manžel Jennifer Aniston – Justin Theroux: „Ako dieťa z rozvedenej rodiny môžem povedať len toľko, že sú to príšerné správy pre tie deti a to je všetko, čo sa k tomu dá povedať. Je nepodstatné komentovať čokoľvek iné. Tí ľudia prežívajú ťažké časy a to je smutné.“

1420823076_angelina-jolie-brad-pitt-zoom

Jim Carrey momentálne rieši žalobu, ktorú na neho podal bývalý manžel jeho zosnulej priateľky Cathriony. Zverejnil vyhlásenie, že sa bude brániť, čo bývalého manžela zrejme nasralo, a tak poskytol médiám ďalšie informácie. Jim vraj Cat nakazil pohlavnou chorobou – herpesom. V liste, ktorý adresovala Jimovi, sa po tomto zistení označila ako poškodený tovar, ktorý už nikto nebude chcieť. Médiám poslal aj smsky, ktoré si údajne Jim a Cat vymieňali, v ktorých mu Cat o svojej chorobe písala a Jim to odmietol, že to musela dostať od niekoho iného. Po pár ďalších správach s ňou vzťah ukončil cez smsku s vyjadrením, že je to na neho priveľa drámy a stresu.

Jim Carrey

1

Pharrell Williams a jeho manželka Helen Lasichanh čakajú druhé dieťa. Minulý štvrtok si vyšli na večeru, ktorú organizoval Chanel, a Helen prišla s bruškom. Správy o tehotenstve neskôr potvrdil aj jeho hovorca. Spolu už majú 7 ročného syna, ktorý sa vola Rocket Ayer.

Mandatory Credit: Photo by Katie Jones/WWD/REX/Shutterstock (5925848l) Helen Lasichanh and Pharrell Williams Chanel celebrates the launch of 'No.5 L'eau',  Inside,  Los Angeles,  USA - 22 Sep 2016

Ak ste si náhodou nevšimli, že pikošku o Ryanovej svadbe sme chvíľku po zverejnení aktualizovali, pre istotu vám to píšem aj sem. Čitateľ pikošiek predsa musí disponovať len overenými infoškami a žiadnymi kačicami. A svadba Ryana a Evy bola nakoniec len kačica. Trocha ma utešuje fakt, že sme nenaleteli ako jediní a články muselo aktualizovať hneď niekoľko zahraničných portálov. Keďže sa tieto správy začali šíriť len deň po prevalení rozvodu Angeliny a Brada, neprekvapilo by ma, keby išlo o prácu nejakého šikovného PR manažéra, ktorý chcel trocha ukľudniť ošiaľ okolo ich rozvodu a nasmerovať pozornosť niekam inam. Nevyšlo, Gossip Cop a TMZ správy o svadbe vyvrátili len chvíľu po ich zverejnení.

TORONTO,  ON - SEPTEMBER 07: (L-R) Actors Ben Mendelsohn,  Dane DeHaan,  Bradley Cooper,  Eva Mendes,  Ryan Gosling,  Writer/Director Derek Cianfrance and actor Emory Cohen attend "The Place Beyond The Pines" premiere during the 2012 Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 7,  2012 in Toronto,  Canada. (Photo by Sonia Recchia/Getty Images)

Predstavujem vám malú Dusty Rose Levine. Tá sa narodila minulý týždeň a Adam sa už stihol na svojich sociálnych sieťach pochváliť jej fotkou.

14344978_1594027383956511_4644044799336249209_n

Frajer Courteney Cox – Johnny McDaid – si nechal na ruku vytetovať jej iniciály. Síce romantické, ale dosť hlúpe. Sú spolu dva a pol roka a to už stihli zrušiť zásnuby a na pár mesiacov sa rozísť. Tak teda držím palce, nech to nebude musieť o chvíľu odstraňovať.

38ade9f100000578-3801702-image-a-13_1474535016370

Kim sa rozhodla uviesť na pravú mieru svoj komentár ohľadom Donalda Trumpa a povedala fanúšikom, koho teda bude voliť. „Včera bola zverejnená moja citácia z rozhovoru, ktorá spôsobila, že mi vyvolávali všetci priatelia, rodina a dokonca aj ľudia z tímov oboch kandidátov, takže chcem vysvetliť kontext, v ktorom som povedala, že váham ohľadom svojej voľby. V jeden moment som si nebola 100% istá, či budem vôbec v týchto voľbách voliť. Nechcela som voliť bez informácií. Ale zároveň som myslela aj na to, že tým, že voliť nebudem, nevyužijem svoj hlas, takže som sa rozhodla poradiť sa so svojimi najbližšími priateľmi a rodinou, ktorých ľúbim a ktorým verím, a mali sme otvorenú debatu o politike. Rozmýšľala som nad vecami, ktoré sú pre mňa natoľko dôležité, že prevažujú všetko ostatné, a to je zmena zákonov o držbe zbraní a ochrana ženského práva na bezpečnú a legálnu interupciu. Zistila som, že bez pochyby stojím pri Hillary. Verím, že Hillary bude najlepšie reprezentovať našu krajinu a že je kvalifikovaná na túto prácu. Tento rok nevolím len sama pre seba, ale aj pre svoje deti, a to som tiež brala do úvahy pri rozhodovaní sa.“

300e3e5000000578-0-image-a-1_1452544917200

Z Christiny Aguilery je opäť blondína. A to je celkom škoda, keďže ako ryšavka bola fakt kočka.

capture

Lea Michele si zašla pokecať k Ellen, ktorá sa jej snažila nájsť nového frajera.

Miley Cyrus pokračuje v obliekaní sa a spievaní. Teším sa.

Minulý týždeň si zašla aj k Sethovi Meyersovi, ktorý sa s ňou snažil nasilu skamarátiť.

Mean Tweets Jimmyho Kimmela sú späť.

Gaga zverejnila k svojej novej pesničke Perfect Illusion už aj klip.

Trailer na film Passengers, v ktorom si zahrali Jennifer Lawrence a Chriss Pratt, je už vonku. A ako fanúšik scifi filmov musím povedať, že sa celkom teším. Po dlhej dobe trailer, ktorý neprezradil všetko.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk