Nick Jonas má novú známosť

pridal WonderWoman 27.9.2016 o 23:03


cov

Bude z toho niečo?

Alebo už aj je? Škoda, že sa Nick vo svojom nedávnom rozhovore pre magazín Wonderland nezmienil aj o tom, či momentálne niekoho má, alebo nie. Nie že by ma to nejako extra zaujímalo, ale aspoň by sme vedeli, či je slečna, s ktorou momentálne trávi svoj voľný čaj jeho nová frajerka, alebo nie.

Nick bol dlho spájaný s Kate Hudson, ale napriek mnohým blízkym zdrojom, ktorí ich videli spolu niečo riešiť, sa k tomu nikdy oficiálne nevyjadrili, ani sa nenechali načapať v nejakej jednoznačnej situácii. Pravdepodobne spolu iba spávali a teraz asi Nick vymenil staršiu Kate za trošku mladší ročník. Momentálne oddychuje od natáčania Jumanji na Havaji, kde mu robí spoločnosť 31 ročná venezuelská modelka Sarah Duque Lovisoni. Nick je teda rozhodne na staršie dámy, takže všetky tie jeho násťročné fanúšičky môžu doma plakať do vankúša. Ale aj tak si myslím, že medzi ním a Sarah pôjde opäť len o naplnenie základnej ľudskej potreby.

1

2

3

4

5

6

Nick a Tje Rock na natáčaní Jumanji7

Sarah 8

9

10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk