Tehotná Janet Jackson

pridal kara 29.9.2016 o 18:36


0

Alebo tehotná nie je?

Janet v máji tohto roka oznámila, že si dáva pauzu od pracovných povinností, pretože s manželom plánujú rodinu. Slovo tehotenstvo nikde nepadlo, Janet s bruchom sme doteraz nevideli a až pred dvoma týždňami sa vynorili ďalšie správy, že Janet má komplikácie a musí mať pokoj na lôžku. A tu začína parádna konšpirácia, takže sa držte. Neviem, či poznáte portál Blind Gossip, takže v skratke – je to stránka, ktorá prichádza s celkom šokujúcimi informáciami o celebritách, no nepíše ich mená, ľudia teda hádajú o koho ide. A odkedy prišli s informáciou o HIV Charlieho Sheena, prechovávam k nim celkom rešpekt. A tento pondelok prišli s ďalším zaujímavým článkom. Išlo o speváčku so známym priezviskom, ktorá pred pár mesiacmi kvôli tehotenstvu mala zrušiť všetky svoje pracovné povinnosti. Akurát to má malý háčik – vôbec nie je tehotná. Bábätko má v bruchu náhradná matka, ktorá mala počas tehotenstva celkom problémy, no teraz to už vyzerá, že to bude v poriadku. Speváčka sa na verejnosti neukazuje, pretože neznáša nosenie silikónového tehtenského brucha, ktoré si objednala cez internet, je jej pod ním strašné teplo, plus zase dosť pribrala a necíti sa dobre pred fotoaparátmi. Vie ale, že sa musí aspoň raz nechať odfotiť s bruchom, a tak čoskoro – keď sa troška ochladí – sa plánuje niekde objaviť. Čitatelia mali hádať okrem mena speváčky aj to, či pôjde o fotenie pre magazín alebo o paparazzi fotky a zhodli sa na tom, že pôjde o paparazzi fotky, aby nemusela odpovedať na žiadne otázky.

Že šialená konšpirácia? Možno. Ale stalo sa niečo zaujímavé a až na takéto náhody neverím – len deň po vydaní tohto článku sa Janet objavila s tehotenským bruchom v Londýne a fotky uzreli svetlo sveta včera večer. Vzhľadom na to, koľko má Janet rokov, celkom verím tomu, že naozaj tehotná nie je. Akurát asi nikdy nepochopím, prečo neprizná, že bábätko nenosí v bruchu ona. Napadlo mi ale, že dôvodom môže byť viera jej manžela, kvôli ktorému dokonca musela konvertovať na islam aj ona. Možno by s tým jeho rodina nesúhlasila, a tak sa rozhodli oklamať celý svet. Ktovie ako to je, ale ohľadom Janet a jej potomstva sa už od pradávna šíria kadejaké reči. S bývalým manželom Jamesom DeBargeom mala údajne dieťa, ktoré dala na adopciu, keďže bola ešte len tínedžerka a plánovala kariéru. V máji tohto roka James dokonca tieto správy potvrdil s tým, že sa mu jeho biologická dcéra ozvala a médiám poskytol aj fotky. Klamstvá ohľadne detí by jej teda cudzie byť nemali a možno je to tak aj v tomto prípade. Čo myslíte?

údajne tehotná Janet

1

2

4

5

6

7

Údajná Janetina dcéra

screen-shot-2015-06-08-at-2-06-06-pm

maxresdefault







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk