Tom Hiddleston má novú prácu

pridal kara 29.9.2016 o 21:25


0

Nie, nejde o stráženie psov susedom, ktorí išli na dovolenku.

Tomovi sa podarilo nájsť si troška lepšiu prácu. A to aj napriek tomu, že si počas vzťahu s Taylor Swift troška pokazil imidž. O jednu prácu kvôli tomu dokonca aj prišiel, keď sa značka Armani rozhodla, že nestojí o takýto druh publicity. Láske s Taylor je už ale koniec, a tak sa nad ním zľutovala iná prestížna značka – Gucci.

Tom sa stal tvárou ich najnovšej kampane Cruise 2017, ktorá je plná pánskych oblekov. Fotilo sa v Los Angeles vo vile zosnulého umelca Tonyho Duquetta a spoločnosť mu robili aj traja havkáči. Afgánski chrti boli parádne vyčesaní a mali tuším lepšiu frizúru ako ja. Načančaný bol aj Tom, ktorý sa zrejme aj prostredníctvom tejto kampane snaží napraviť svoje meno a získať späť imidž pravého anglického gentlemana. Nie som si ale úplne istá, či sa mu to podarí. Za tie necelé tri mesiace, ktoré strávil po boku Taylor, totiž predviedol toľko divadielka, že ani desať takýchto kampaní mu už asi nepomôže.

tom-hiddleston-stars-in-new-gucci-campaign-with-two-dogs-01

tom-hiddleston-stars-in-new-gucci-campaign-with-two-dogs-02

tom-hiddleston-stars-in-new-gucci-campaign-with-two-dogs-03

tom-hiddleston-stars-in-new-gucci-campaign-with-two-dogs-04

tom-hiddleston-stars-in-new-gucci-campaign-with-two-dogs-05







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk