Cameron Diaz navštívila plastického chirurga

pridal WonderWoman 5.10.2016 o 21:47


cov

Bola ho len pozdraviť?

Alebo sa bola nechať trošku vytuningovať? V pondelok ju totiž náš Ignác a jeho objektív prichytili pri tom, ako vychádza z budovy plastickej chirurgie v Beverly Hills. Sprevádzal ju jej verný manžel Benji Madden, ktorý sa síce netváril nejak nadšene, ale asi sa mu niet čo diviť. Nákupy a návštevy plastických chirurgov určite nepatria medzi obľúbené činnosti žiadneho chlapa.

Cameron sa snažila zakryť si tvár bielou šatkou, ale Ignác ako skalný fanúšik Charlieho Anjelov ju aj tak spoznal. Neviem, či sa Cameron snažila zamaskovať niečo nové na svojej tvári, alebo len nechcela, aby ju niekto spoznal. Na nejakom drastickom zákroku ale určite nebola, to by mala ofačovaný nos, alebo spuchnuté pery tak, že by to ani tá šatka nezakryla. Skôr si myslím, že bola buď len na konzultácii nejakého chystaného zákroku, alebo na botoxe. Ten však v roku 2014 oľutovala, keď sa vyjadrila, že to čudným spôsobom zmenilo jej tvár a že taká nechce byť. Vraj radšej uvidí svoju tvár zostarnúť, ako mať tvár, ktorá jej už nebude patriť. Zrejme však po dvoch rokoch zmenila názor a nejaké vylepšenie buď podstúpila, alebo sa ešte len chystá. Nechajme sa nepríjemne prekvapiť.

1

2

3

4

5

6

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk