Platinová Kristen Stewart

pridal WonderWoman 6.10.2016 o 21:24


cov

A ešte aj s úsmevom!

A je dosť možné, že dôvodom jej úsmevu je nová frajerka. Ale o tom neskôr. Takáto vysmiata pózovala Kristen v pondelok na premiére svojho nového filmu s názvom Certain Woman v New Yorku. Bola nastajlovaná ako sexy lesbička v nohavicovom kostýme bez podprsenky, s ulízanými vlasmi na chlapca a výrazným červeným rúžom. Na druhý deň šla o filme porozprávať  do Today Show, kde už taká sexy nebola, za to úsmev jej nechýbal.

Keďže Kristen sa často neusmieva, pátrala som, prečo je taká vysmiata a asi som na to prišla. Kristen má novú frajerku. V posledných dňoch totiž trávila veľa času s asi bývalkou Cary Delevingne- speváčkou St. Vincent. Inak tomu nebolo ani tento týždeň, keď spolu v dobrej nálade kráčali uličkami New Yorku. V kuloároch sa už začína šepkať, že tie dve spolu niečo majú a pomáha tomu aj fakt, že Kristen už dlhšie nikto nevidel v spoločnosti jej škaredej frajerky Alicie. Môjmu detektívnemu oku neuniklo, že Kristen sa vždy oblieka rovnako ako jej súčasná frajerka a teraz už nenosí roztrhané jeansy a šiltovku ako Alicia, ale krátku sukňu ako Vincentka. Žeby ju prezradilo zmenené obliekanie? Myslím, že čoskoro sa to dozvieme.

 

1

2

5

6

7

8

9

12

Kristen a Vincentka v rovnakých sukničkách

1

2

3

4

5

6

7

8

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk