Jake Gyllenhaal a vysmiata neznáma

pridal WonderWoman 12.10.2016 o 21:39


cov

Vidíte ten pohľad?

Jake našťastie od júla zhodil ten príšerný plnofúz a opäť je z neho sladký fešák. To pravdepodobne spôsobilo, že mamičky už pred ním nechovávajú deti, keď kráča po ulici, ale vrhajú na neho zamilované pohľady a dúfajú, že sa stane novým otcom ich malých ratolestí. No a samozrejme, že to nie sú len mamičky, ale aj bezdetné ženy, ktoré o neho prejavia živý záujem. A dokonca je možné, že Jake ten záujem aj opätuje, ako napríklad v prípade slečny z titulky.

Na fotke z minulého týždňa z Londýna mu teda buď hovorí, že Skrotená Hora bol najlepší film, aký v živote videla, alebo Jake ani nepočúva, čo hovorí, len sa na ňu zaľúbene pozerá. Dobre, to asi preháňam, ale pozerá na ňu minimálne s veľkým záujmom. Táto sympatická brunetka sa volá Katja Tausig, je to londýnska šéfkuchárka a to je jediné, čo o nej (zatiaľ) vieme. Profil na LinkedIn a Twitteri má totiž zrušený a Instagram vôbec nemá. Takže nula bodov. Neviem, či sú s Jakeom iba priatelia, keďže okrem pohľadov do očí, letmých dotykov a objatia medzi nimi nič iné neprebehlo, ale tak trochu dúfam, že by to mohlo byť niečo viac. Istí členovia našej redakcie ma totiž presviedčajú o tom, že Jake je na chlapov, no ja tomu odmietam veriť. Jediný chlap v jeho živote je jeho krásny vlčiak, s ktorým bol cez víkend na prechádzke v New Yorku. Tak už len nejaká sympatická žienka a bude všetko ako má byť.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Jake so svojim verným psíkom11

12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk