Čo týždeň dal

pridal kara 13.10.2016 o 21:55


collage

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Bývalý manžel Courteney Cox – David Arquette – má na ceste druhé dieťa s novou manželkou Christinou. Spoločne už majú dva a pol ročného syna Charlieho a teraz čakajú druhého chlapčeka.

1383771318_david-arquette-christina-mclarty-zoom

Janet Jackson si asi prečítala, že nás jej nedávne paparazzi fotky o jej tehotenstve úplne nepresvedčili, a tak sa rozhodla magazínu People poskytnúť ďalšiu fotku. Áno, poskytnúť. Nešlo o fotenie magazínu a ani o žiaden rozhovor (ako býva zvykom), Janet si sama najala fotografa, nechala sa nafotiť, vyretušovať, vybrala jednu fotku a tú zaslala magazínu s jedinou vetou: „Ďakujeme Bohu za naše požehnanie.“ Blind Gossip to nepresvedčilo a ani mňa.

exclusive personal photo of janet jackson to be used in 10.24 scoop first courtesy solaiman fazel and janet jackson run by gillian telling first

Narozdiel od Janet, Tori Spelling nafotila a porozprávala pre magazín People o svojom piatom tehotenstve až až. Vraj pri tomto tehotenstve nemá vrastenú placentu, takže komplikácie, ktoré mala pri predošlom tehotenstve a ohrozili jej život, by nastať nemali. Dean dodal, že sa plánujú poobzerať po inom dome, pretože tento im už nestačí. A ja som strašne zvedavá, z čoho to plánujú všetko platiť.

tori-spelling-3-cbb

O tom, že Cara Delevingne a St. Vincent sa rozišli, už vieme pár týždňov, no vyzerá to tak, že sa rozišli aj mastné hlavy Kristen a Alicia. Tie kecy o láske teda veľmi dlho nevydržali. Vyplýva to z toho, že Kristen Stewart a St. Vincent spolu chodia. Nedávno ich spolu nafotili na prechádzke a ich vzťah už potvrdili blízke zdroje pre UsWeekly. Vraj spolu trávia každý deň a ich vzťah je veľmi romantický.

1-14

Spontánna svadba Shiu LaBlba vo Vegas je tak trochu neplatná. Keďže si vopred nevyplnili žiadosť o uzavretie manželstva, nie sú legálne svoji.

517886089KT089_Fury_Closing

Aj keď sa už nejaký ten piatok šušká, že svadba Kylie Minogue a Joshuu je na spadnutie, z omylu nás vyviedol práve „ženích“. Joshua prezradil pre televíznu stanicu Sunrise, že sa rozhodli, že sa nevezmú, pokiaľ v Austrálii nebude uzavretie manželstva možné aj pre páry rovnakého pohlavia.

88360910_kyliefiancegetty-450x253

Čerstvo zaľúbená Khloé Kardashian si opäť našla mierne problémového muža. Tristan je totiž šťastný budúci otecko, akurát dieťa nečaká s ňou, ale s jeho bývalou frajerkou, s ktorou sa rozišiel počas jej tehotenstva. Gentlemanské. Spoľahlivé. Perspektívne. Tehotná Jordy C dokonca kedysi chodila s Tygom.

cov-29

A keď už sme pri nich, tak tu aj chvíľu ostaňme. Kim je vraj stále otrasená, vyhľadala pomoc terapeutky a snaží sa neplakať pred deťmi. Pokračuje v rušení všetkých svojich pracovných povinností a od krádeže je neaktuálna na sociálnych sieťach. Z domu ale zvládla šikovne zmanažovať žalobu na stránku MediaTakeOut.com, ktorí opakovane tvrdili, že Kim si lúpež vymyslela. Stránka sa odmieta vyjadrovať a stiahli všetky články, v ktorých toto tvrdili.

rs_600x600-160829095328-600-kim-kardashian-mtv-vmas-ls82916

Selena Gomez je na liečení. Po nedávnom ohlásení pauzy sa zrejme rozhodla vyhľadať pri riešení svojich problémov pomoc. Blízky zdroj prezradil magazínu UsWeekly, že táto pauza nie je kvôli lupusu, ale kvôli jej psychickým problémom. Tak teda držíme palce.

selena-gomez-grammy-red-carpet-split-2016-billboard-650

Aj mama Paris Jackson – Debbie Rowe – sa lieči, aj keď z iných dôvodov. Má rakovinu prsníka. A napriek tomu, že mali vždy problémový vzťah, Paris stojí pri nej a podporuje ju počas chemoterapií. Aj jej držíme palce.

capture

Herečku Shailene Woodley v pondelok zatkli, keď v Severnej Dakote protestovala proti výstavbe ropovodu. Protest vysielala naživo na svojom facebooku, keď sa ju policajt rozhodol zatknúť za neoprávnený vstup na súkromný pozemok. Po jej otázkach, prečo zatýkajú len ju, keď neprotestuje sama, jej bolo oznámené, že preto, že bola identifikovaná. Niekedy je asi nahovno byť celebritou. Z väzenia ju už pustili a Shailene ďakuje všetkým fanúšikom za podporu.

rs_1024x759-161010171500-1024-shailene-woodley-mugshot-ms-101016

Jennifer Aniston, ktorá v reálnom živote nemá rada lietanie, si zahrala v novej reklame pre leteckú spoločnosť Emirates.

Bruno Mars prichádza s novým albumom a minulý týždeň z neho zverejnil prvú pesničku, a to rovno aj s klipom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk