Spoznajme trochu Miu Goth

pridal WonderWoman 13.10.2016 o 21:59


cov

Aká je vlastne Shiova manželka?

Mia a Shia sa pred troma dňami zosobášili v Las Vegas. Manželstvo je síce neplatné, ale na tom, že si pred fejkovým Elvisom sľúbili večnú lásku to nič nemení. Rozhodla som sa preto čo – to o Mii prezradiť, k čomu som si pomohla Wikipediou a magazínom iD – Vice, pre ktorý nedávno nafotila pekný editoriál a porozprávala niečo o sebe.

Mia má 23 rokov a narodila sa v Londýne. Živí sa ako modelka a herečka a so Shiom sa zoznámili práve na natáčaní kontroverzného filmu Nymfomanka. Jej celé meno je Mia Gypsy Mello Da Silva Goth a ani jeden z jej rodičov nie je rodený Angličan. Matka pochádza z Brazílie a otec z Kanady. Pre magazín prezradila, že si nikdy neurobila selfie, lebo to považuje za zbytočné a márnivé. Celý fenomén selfíčiek je pre ňu bizarný a ja s ňou celkom súhlasím. Mia tiež poveda, že za svoj domov považuje Los Angeles a cíti sa v ňom veľmi motivovaná. Okrem toho ju motivujú aj ľudia, ktorých sleduje na Twitteri, lebo ju baví sledovať ich statusy o tom, čo práve robia. Napriek tomu, že vyzerá ako krehké žieňa, ovláda napríklad aj boxovanie. Pripravovala sa tak na jednu rolu a trénovala naozaj poctivo. Box a herectvo sú podľa nej veľmi podobné veci. „Hranie je ako boxovanie. Môžete roky študovať históriu boxu, kto to pred vami robil, skvelých komentátorov, ale nie je to nič, kým nie ste v ringu a nedostanete úder, vďaka ktorému pochopíte, čo máte robiť.“

 

1

2

3

4

7

8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk