Jennifer Lawrence má tajného milenca

pridal WonderWoman 17.10.2016 o 21:59


cov

Tak aspoň vrabce čvirikajú.

Jennifer Lawrence to zatiaľ vo vzťahoch veľmi nevychádzalo. Najprv jej skrachoval ten štvorročný s Nicholasom Houltom a potom ten zvláštny, utajovaný a krátší s Chrisom Martinom. Ich vzťah nevydržal a Jenn bola rok sama. Alebo sme ju aspoň s nikým nevideli, čo znamená, že žiaden vážny vzťah nemala. V rozhovoroch sa vyjadrovala, že má problém s randením a býva osamelá. Ale dlhým osamelým večerom už zrejme odzvonilo a v živote našej Drozdajky je vraj nový muž.

Tým má byť podľa zdrojov režisér Darren Aronofsky. Pri tomto mene cítim obrovský rešpekt a vďaku, lebo je to v mojich očiach Pán režisér, ktorý natočil úžasné filmy ako napríklad Requiem for a Dream (v hlavnej úlohe Jared Leto a Jennifer Connelly), The Fountain (tu si zahral Hugh Jackman s Rachel Weisz), Wrestler (so skvelým Mickey Rourkom), či Black Swan (kde baletila Natalie Portman). V lete spolu Jenn a Darren spolupracovali na nejakom projekte a teraz spolu trávia voľný čas na obedoch. Ak by s tým neprišiel nejaký blízky zdroj, vôbec by mi nenapadlo, že sa môže jednať o iné ako pracovné stretnutie. Ale vraj títo dvaja svoj vzťah taja, no sú do seba dosť zbláznení. Má to len jeden drobný háčik. Jennifer má 26 a Darren 47 rokov. To je celkom slušný vekový rozdiel, 21 rokov. Netrúfam si povedať, čo sa z toho vyvŕbi, ale Jenn vraj starší muži priťahujú a asi aj preťahujú, tak uvidíme, či sú s Darrenom naozaj spolu, alebo je to len vyfabulovaná kačica.

Tajní milenci na obede

1

Krásna Jennifer2

Darren… 3







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk