Tobey Maguire sa rozvádza

pridal WonderWoman 18.10.2016 o 20:48


cov

Potvrdil to pre magazín People.

Všetko pekné sa raz skončí. V prípade niekdajšieho Spidermana a návrhárky šperkov Jennifer Meyer ide o koniec deväťročného manželstva. V mojom momentálnom citovom rozpoložení mi to normálne prišlo ľúto. Deväť rokov a dve deti predsa stoja za viac ako za odlúčenie, no nie? Normálne by som si robila srandu, že Tobey sa konečne odvážil priznať svoje city k Leonardovi DiCapriovi a opustiť kvôli nemu ženu, ale to by bolo nemiestne a vôbec nie vtipné.

Tobey a Jennifer sa zoznámili v roku 2003. V apríli 2006 sa zasnúbili, v novembri sa im narodila dcérka Ruby a v septembri 2007 sa zosobášili na Havaji. O dva roky na to sa im narodil syn Otis. No dnes už je všetko inak a ich rodina sa rozpadá. A to všetko samozrejme so všetkou láskou a vzájomným rešpektom. Veď to poznáte. Pre magazín People poskytli spoločné vyhlásenie, ktoré vlastne nič poriadne nevysvetľuje. „Po dôkladnom zvážení sme sa rozhodli ako pár odlúčiť. Našou prioritou je pre nás ako oddaných rodičov aj naďalej spoločne vychovávať naše deti s láskou, rešpektom a priateľstvom.“ Nejaký vážny dôvod tam ale musel byť a možno je na vine Tobey. V minulosti sa špekulovalo o tom, že má problém s gamblerstvom a dokonca bol spájaný s ilegálnymi stávkami. Už dva roky je bez práce (aspoň tej hereckej), takže je dosť možné, že si Jennifer povedala: stačilo. Uvidíme, časom sa možno dozvieme viac.

Už iba minulosť

1

2

3

4

5

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk