Matthew McConaughey na titulke Esquire

pridal WonderWoman 20.10.2016 o 21:21


cov

Trošku zostarnutý, ale stále je to on.

Starý dobrý Matthew je ďalším mužom do zbierky našich rozhovorov. Lišiacky sa na nás usmieva z titulky novembrového vydania magazínu Esquire a ja rozmýšľam, koľko že to má vlastne rokov a aký film som s ním naposledy videla. Matthew má už 47 a naposledy som s ním videla film Dallas Buyers Club, za ktorý získal v roku 2014 Oscara. A aj toho v rozhovore spomenul.

… o tom, ako požiadal svoju ženu o ruku:

„Pamätám si, že som pred ňou pokľakol na koleno, pozrel som sa jej do očí a pamätám si jej tvár. Pamätám si jej úsmev, ktorý jej vychádzal až z končekov prstov na nohách. Pamätám si, že musela chytiť dych. Celá rodina si myslela, že povie nie.“

… o svojej žene a deťoch:

„Dobrá žena dodáva mužovi odvahu a sebadôveru. Odvahu byť sebavedomý a urobiť to, nemať toľko strachu a nestarať sa toľko o to, čo si pomyslí zvyšok sveta. Muž nie je nikdy tak mužný ako po narodení svojho prvého dieťaťa. Nemyslím to tým macho spôsobom. Myslím tým silu, ktorú to mužovi dodá.“

… o herectve:

„Nikdy som nevyrastal hraním. Nemám rád hamletovské dialógy. Na strednej som sa šiel pozrieť na veľké Hollywood Pictures, z ktorých boli všetci posraní. Potom som si na chvíľu myslel, že ak chcete byť umelcom, musíte nosiť čiernu a nevychádzať na denné svetlo a pozerať nezávislé filmy. To, že som získal Oscara, bolo potvrdenie rešpektu medzi mojimi rovesníkmi.

01

1

2

3

4

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk