Lesbičky bez domova nakupujú granule

pridal WonderWoman 23.10.2016 o 8:37


cov

Vlastne nie, to nie sú bezdomovkyne.

Ale musíte uznať, že ich outfity a celková vizáž ma pomýlila opodstatnene. Rozmýšľala som, prečo sa niektoré celebrity obliekajú ako zo sekáča a nedajú dopustiť na zanedbaný bezdomovecký vzhľad. Možno sa tým snažia povedať, že v skutočnosti sú úplne normálni skromní ľudia. Alebo je to ich manifest proti všadeprítomným foťákom, ktorým tak dávajú jasne najavo, že ich majú ťažko v paži. Alebo sa im skrátka tento štýl páči. To by bola asi tá najhoršia možnosť.

Čerstvé frajerky Kristen Stewart a Vincentka sa takto „vymódené“ vybrali v piatok na nákup psích granúl. Zašli do zverimexu v Los Feliz v Kalifornii, kam zvykla Kristen chodievať aj so svojou bývalkou Aliciou. Obchod je totiž kúsok od jej domu, takže je častou zákazníčkou a ja premýšľam, kde má vlastne nejakého psíka, keď kupuje psie žrádlo. V sobotu bola dvojica opäť spolu, tentokrát v Los Angeles a vyťahané tepláky vymenili za roztrhané jeany, čo je určite lepšia voľba. Kristen bola zrejme na odberoch, súdiac podľa leukoplastu na jej pravej ruke a verná Vincentka bola jej doprovod, keby na ňu náhodou prišli mdloby. No som zvedavá, koľko tento vzťah vydrží, keďže Kristen rada skáče z jednej ženskej náruče do druhej.

1

2

3

4

V tom istom obchode s Aliciou5

Ponožky v šlapkách zabité6

7

8

9







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk