Otec s dcérou na koňoch

pridal WonderWoman 24.10.2016 o 21:31


cov

Alebo mama s dcérou?

V prípade Caitlyn Jenner a jej dcéry Kendall je to totiž trošku rozporuplné. Odkedy Bruce Jenner, bývalý manžel bordel mamy Kris, prešiel premenou na Caitlyn, je z neho žena. 66 ročná preoperovaná žena. Vlastne už o 4 dni oslávi svoje 67. narodeniny. Takže hoci s umelými ceckami (a bohvie, s čím ešte), stále to je a bude pre Kendall otec. Veď vznikla aj vďaka jeho najrýchlejšej spermii, no nie?

Tento ceckatý otec s dcérou (to musí byť zvláštny pocit, keď má váš otec väčšie cecky ako vy) v piatok vysadli do konského sedla a zajazdili si spoločne na krásnych tátošoch. Využili na to súkromný ranč na mieste zvanom Santa Clarita v Kalifornii a obom to šlo veľmi dobre. Kendall dokonca nepotrebovala ani sedlo, čo dokazuje, že je fakt skúsená jazdkyňa. A za to má môj obdiv sezónneho jazdca a celoživotného milovníka koní. Caitlyn sa však tiež celkom predviedla a vyzerá to tak, že si našla nového koníčka. Koníčka ako hobby, ale aj doslova.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk