Tom Cruise o svojej viere

pridal WonderWoman 26.10.2016 o 21:58


co

Ktorá zničila život jeho dcére.

Tom Cruise je neuveriteľne hrdý na to, že je scientológ. Verejne to vyhlásil pre ITV News v Londýne na premiére jeho nového filmu s názvom Jack Reacher 2: Never Go Back. Reportér sa ho totiž spýtal na jeho názor na istý dokumentárny film o scientológii, ktorý na ňu nevrhá práve najlepšie svetlo a tak mal Tom potrebu obraňovať svoju vieru za každú cenu.

„Je to niečo, čo mi v mojom živote neuveriteľne pomohlo. Som scientológom už vyše 30 rokov. Viete, je to niečo, bez čoho by som nebol tam, kde som. Takže je to krásne náboženstvo. Som neuveriteľne hrdý.“ Do tejto príšernej sekty Toma zasvätila jeho prvá manželka Mimi Rogers. Nebyť jej, Tom by možno doteraz šťastne nažíval so svojou manželkou číslo 3 – Katie Holmes a ich spoločnou dcérkou Suri, ktorú nevidel už 3 roky. Podľa magazínu UsWeekly sa ale niečo zmenilo a Tom chce svoje dieťa začať opäť vídať. Dokonca tvrdia, že v júli s ňou strávil 5 dní na tajnom výlete v Anglicku. Boli s nimi vraj len Tomov bodyguard a pestúnka Suri, Katie im spoločnosť nerobila. To sa mi však zdá viac ako nepravdepodobné, takže celý ich údajný tajný výlet považujem za výmysel. Je teda otázne, čo je pravdy na tom, že sa Tom chystá obnoviť vzťahy so Suri. Myslím si, že aj keby áno, bude jediný, kto o to prejaví záujem. Uvidíme, čo prinesie čas a zahraničný bulvár.

Tom na premiére (ukazuje, akého má malého)

1 Tom s Mimi Rogers 3

A so svojou odvrhnutou rodinou v roku 20114-2011







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk