Čo týždeň dal

pridal kara 29.10.2016 o 16:52


collage

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Angelina Jolie a Brad Pitt sa očividne snažia svoj rozvod dohnať ku koncu čo najrýchlejšie – už sa zbavujú spoločných nehnuteľností. Svoj dom v New Orleans už stihli predať za 4, 9 milióna dolárov, no zámok Chateau Miraval vo Francúzsku, kde mali pred dvoma rokmi aj svadbu, je ešte stále na predaj. Ale predávanie majetku je zrejme pri rozvodoch štandardom. Menej štandardné je, že jedného z manželov vyšetruje FBI a sociálka. FBI už síce svoje vyšetrovanie Brada zastavili a ani ho z ničoho neobvinili, no sociálka sa rozhodla vyšetrovanie predĺžiť, keďže majú nové informácie a podozrenia, ktoré sú vraj kľúčové. Žeby ten Brad predsa nebol až taký nevinný? Alebo len Angelina tak dobre kuje pikle?

ss-120921-angelina-jolie-brad-pitt-tease-1036a-today-ss-slide-desktop

Termín pôrodu Blac Chyny sa blíži, no Chyna a Rob spolu stále nebývajú. Každý si vo svojom dome pripravil pre bábätko vlastnú detskú izbu. Aby toho nebolo málo, do médií sa dostali fotky Chyny, na ktorých sa bozkáva so svojím kamarátom Pilot Jonesom. Keď fotky zbadal Rob, poslal mu zopár nepekných smsiek, v ktorých sa mu vyhrážal aj ublížením na zdraví, a za vyhrážanie ho už aj vyšetruje kriminálka. Chyna na svojom instagrame uviedla, že fotky sú dva roky staré, Pilot Jones je homosexuál a fotkami chcel len nahnevať bývalého priateľa a že všetko to robí len preto, že chce 150 tisíc dolárov za sprostredkovanie kontaktov pre jej smajlíkov Chymoji.

nintchdbpict000277741212

Ubehol už rok od rozchodu Kate Beckinsale a Lena Wisemana, a až teraz sa to rozhodli zoficiálniť. Len už podal žiadosť o rozvod.

rs_634x1024-151119113035-1024-len_-kate_-tg_-121411

Lady Gaga si minulý týždeň zašla pokecať do rádio šou Howarda Sterna, ktorému povedala, aký vzťah má teraz s Taylorom: „Sme si s Taylorom stále veľmi blízki. Naozaj dlho bol mojou láskou a mojím najlepším priateľom. Podporuje ma a môj nový album a ja podporujem jeho a jeho šou Chicago Fire.“ Len či sú si až takí blízki, že sa jej pochválil so svojou novou frajerkou, to neviem. Taylor Kinney údajne randí s 26 ročnou Alannou DiGiovanni. Alanna je bývalá čašníčka a momentálne pracuje na rádiológii v nemocnici vo Philadelphii. Taylor sa s ňou nestretáva dlho, no vraj im to klape a tak už absolvovali aj zopár výletov.

Megan Fox sa konečne pochválila fotkou svojho tretieho synčeka. Zoznámte sa, Journey River Green.

14601064_1636595626366353_4233938028709171465_n

Keďže už sa pár dní špekuluje o tom, že Ciara čaká druhé dieťa, rozhodla sa tieto správy potvrdiť. Urobila tak na instagrame a k oznámeniu pridala fotku, na ktorej jej Russell drží rastúce bruško.

1026-ciara-inset-810x960

Nick Young, bývalý snúbenec Iggy Azaley, sa teší z druhého dieťaťa. V piatok oznámil na svojom instagrame, že jeho dcérka Navi je už na svete. Splodil ju s bývalou počas vzťahu s Iggy.

iggy-azalea-nick-young-032416-compressed

Nezvestná Rihannina tanečnica Shirlene Quigley sa našla deň na to, ako sme vás o jej zmiznutí informovali. Podrobnosti neboli zverejnené, no Shirlene bola chvíľu aj v nemocnici kvôli bližšie nešpecifikovanej zdravotnej pomoci. Už je z nemocnice vonku a policajnému zboru sa poďakovala aj na svojom instagrame, no ani tam neprezradila, čo sa s ňou vlastne stalo.

shirlene-quigley-c61ba8b7-c543-4d6f-bc21-397b6dbf02f3-450x380

Azealia Banks ešte stále trvá na svojom a kade chodí, tade opisuje, ako ju Russell Crowe napadol. Zaujímavé je, že zvyšných 10 hostí, ktorých mená nepoznáme, sú na Russellovej strane. A to dokonca aj rapper RZA, ktorý ju tam priviedol. K celému incidentu sa vyjadril na svojom facebooku v dlhokánskom príspevku, ktorý vám sem celý prekladať nebudem, ale pointa bola, že Azealia sa správala ako šialená a Russell urobil dobre, že ju vyhodil.

rs_1024x759-161017044753-1024-russell-crowe-azealia-banks-jr-101716-450x270

Každoročná prehliadka Victoria´s Secret Fashion Show sa blíži a konečne už vieme miesto a čas. Prehliadka bude v Paríži a v telke ju uvidíme 5. decembra. Po móle sa prejdú stálice ako Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Riberio, Martha Hunt, Stella Maxwell a Taylor Hill. Pridajú sa k nim opäť aj Kendall Jenner a Gigi Hadid, no tentokrát nebude chýbať ani Bella Hadid. Či sa pridajú aj čerstvé maminy Candice a Behati ešte nevieme.

Victoria's Secret Fashion show 2013 various runway HQ pictures (Lexington Avenue Armory,  New York,  13.11.2013)

Goldie Hawn a Amy Schumer sa rozhodli dať si pauzu počas natáčania ich nového spoločného filmu a natočili niečo iné – nový klip na pesničku Formation. Beyoncé má ale celkom šialených fanúšikov a v Amerike sú ľudia celkovo šialení, keď ide o veci, ktoré sa len minimálne dotýkajú rasy, a tak označili Amy a Goldie za rasistky. Pritom ja osobne to ani nevnímam ako nejakú neúctivú paródiu, ale skôr ako partičku žien, ktoré sa bláznili na pesničku, ktorú majú rady.

Nové Carpool Karaoke s Jamesom Cordenom je vonku – tentokrát si v aute zaspieval s Lady Gagou. Gaga spieva ako pani, takže tam nie je viac čo dodať, pretože nemám slov.

A nakoniec ešte jedna smutná správa, ktorú chcem ale radšej oznámiť takto pri dobrej pesničke než ako pri aktuálnej fotke Peteho Burnsa. Toho znetvorili plastické operácie, a tak si ho pamätajme radšej takého, aký je v klipe. Áno, vravím pamätajme, pretože Pete minulý víkend zomrel na ťažký infarkt. Mal len 57 rokov. Odpočívaj v pokoji, Pete.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk