Amber Rose má novú obeť

pridal WonderWoman 31.10.2016 o 9:01


cov2

A ja dúfam, že to tak nie je.

Najnovšie sa totiž v Hollywoode nahlas šepká, že niekdajšia striptérka Amber Rose randí s tanečníkom menom Val Chmerkovskiy. Amber účinkovala v show Dancing With the Stars, ked bol jej tanečným partnerom Valov brat – Maks Chmerkovskiy. Obaja bratia sú riadne sexy, ale mladší Val je… ako to povedať… je to moja platonická láska. Keby ste pozerávali DWTS tak ako ja, konkrétne všetky jeho vystúpenia v štyroch sériach, pochopili by ste to. Najlepšia bola pre mňa dvadsiata séria, v ktorej tancoval s Rumer Willis a ktorú spoločne aj vyhrali.

No a teraz má môj Val údajne randiť s osobou, ktorá podľa vlastných slov považuje za najlepšie časy svojho života obdobie, keď ako 15 ročná robila striptérku. Asi preto pravidelne organizuje štetkovské pochody, tzv. Slutwalk a jej najlepšia kamoška je tiež bývalá štetka – Blac Chyna. No a s touto ženou teraz Val trávi svoj čas. Minulý týždeň bol na oslave jej 33. narodenín, čo bola súkromná párty na pozvánky a jednu dostal aj Val. Zapózovali si spolu a fotky zavesili každý na svoj Instagram, pričom v popise nechýbalo u oboch srdiečko. Ale to ešte nemusí nič znamenať. Vo štvrtok zas boli spolu na večeri v reštaurácii Delilah v Hollywoode. Žiadne držanie sa za ruky, žiadne bozky, len spolu prišli a odišli v jednom aute. Blízky zdroj sa vyjadril, že ich zoznámil Maks a sú medzi nimi vzájomné sympatie. Je to vraj čerstvé, ale ide to dobre. A ja dúfam, že si len vymýšľa. Amber sa totiž nedávno ochotne priznala, že v minulosti randila s transexuálom a že je to pre ňu nesmierne vzrušujúce. Tiež ju vraj priťahujú starší drsní muži a napríklad taký Billy Bob Thorton je pre ňu šukateľný. No a Val je od nej o 3 roky mladší, tak nech si radšej uteká ošukať Billyho Boba.

7

6

5

4

Na narodeninovej oslave2

1







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk