Rita Ora má nového frajera

pridal WonderWoman 2.11.2016 o 9:49


cov

Ako inak – hudobníka.

Rita už randila s bubeníkom Travisom Barkerom, spevákom Ricky Hilom a nesmieme zabudnúť ani na Calvina Harrisa, s ktorým tvorili pár vyše roka. No a teraz má Rita po svojom boku opäť ďalšieho hudobného kolegu, ktorým je 26 ročný spevák a gitarista menom Andrew Watt. Má rockovú kapelu California Breed a husté kučeravé vlasy. To len keby ste si náhodou nevšimli.

Rita s Andrewom sa pred pár dňami vrátili z romantického výletu z Ríma. Pristáli na letisku v Londýne a spoločne sa vybrali k Rite domov. Hoci zatiaľ nepotvrdili svoj vzťah, v Ríme ich nafotili, ako sa k sebe nežne túlia na schodoch a prechádzajú sa nočným mestom. V polovičke septembra ich zas videli na romantickej večeri, takže to nevyzerá na žiadnu jednonocovku. Uvidíme, či to Rite tentokrát vyjde, aj keď jej výberu partnerov veľmi nerozumiem (s výnimkou Calvina). Andrew ale vyzerá ako celkom milý týpek, tak snáď sa im podarí nerozísť aspoň do konca roka.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk