Kendall Jenner oslavovala plnoletosť

pridal kara 4.11.2016 o 22:56


0

Takmer holá a poriadne opitá.

Kendall sa včera dočkala veľkej veci – konečne môže v Amerike legálne piť alkohol. Oslavovať sa vybrali ale už o deň skôr. V stredu večer sa začalo najprv „skromnou“ rodinnou večerou, na ktorej nechýbal nikto z ich päťdesiat člennej famílie. Teda okrem Roba. Ale na to, že on chýba všade, sme si už tak nejako zvykli. Kim a Karol sa síce vyhli fotoaparátom paparazzov stojacich vonku, no oslavy sa zúčastnili aj oni. Nechýbali ani Khloé a Kourtney a jej bývalý Scott Disick. Kylie prišla – ako inak – s Tygom. A pasáčka Kris prišla zase so svojím frajerom černochom. Napriek tomu, že má Corey žalúdok na vzťah s ňou, je to celkom gentleman a pomáhal jej z auta von. A keďže nechýbala ani tatko Caitlyn Jenner (sorry, fakt neviem v akom rode to mám písať), predpokladám, že o trápne situácie nebola núdza. A som pevne presvedčená, že ich všetky uvidíme v Keeping Up With The Kardashians.

Po večeri nastal čas na prezlečenie z jedného odhaľujúceho outfitu do druhého, ktorý odhaľoval ešte viac, a išlo sa zabávať. Veď už bolo po polnoci a Kendall sa mohla konečne legálne opiť. A podľa jej sestry Khloé, ktorá včera o oslave hovorila u Jimmyho Kimmela, tak aj urobila. Spoločnosť jej robili kamošky modelky Hailey Baldwin, Taylor Hill a Kaia Gerber, ktorá prišla s mamou Cindy Crawford. Myslela som, že tie dve majú trocha vyššiu úroveň. Každopádne, všetko najlepšie Kendall!

Kendall a Hailey

0a

1

2

Khloé

3

Kourtney

4

Caitlyn

5

Kris a Corey

6

7

Kylie

8

9

Tyga

10

Mary Jo (Krisina mama)

11

Jonathan Cheban

12

Scott Disick

13

začiatok bujarej oslavy

14

15

16

17

Kaia a Cindy

18

Taylor Hill

19







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk