Zaľúbená Jennifer Lawrence

pridal kara 4.11.2016 o 22:59


0

Vyzerá naozaj šťastne.

Táto romanca celkom naberá na obrátkach – minimálne v médiách. Len v polovičke októbra sa prevalilo, že Jennifer Lawrence a režisér Darren Aronofsky si padli do oka, a len o tri týždne neskôr už si vykračujú ulicami ruka v ruke, olizujú jedno lízatko a nehanbia sa ani pobozkať. Veď sa ani nemajú za čo hanbiť, napriek veľkému vekovému rozdielu vyzerajú šťastne, ale pri Jennifer ma to prekvapuje, keď si spomeniem na jej čudný vzťah-nevzťah s Chrisom Martinom, o ktorom vlastne doteraz nevieme, či bol skutočnosťou alebo len výmyslom bulváru.

S Darrenom sa ale neskrývajú a rozhodli sa svetu ukázať, že vek je len číslo. Jennifer pri Darrenovi naozaj len tak žiari. A pripadajú mi ako celkom pekný párik. Aj keď by som ešte pred troma týždňami nečakala, že toto poviem, ale hodia sa mi k sebe. Hádam sú takí šťastní ako v uliciach aj za zavretými dverami a hádam Jennifer konečne našla pravú lásku.

1

2

3

4

5

6

7

8

8a

9

10

11

12







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk