Bella Hadid a The Weeknd sa rozišli

pridal kara 11.11.2016 o 20:51


NEW YORK,  NY - MAY 02: The Weeknd (L) and Bella Hadid attend the "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 2,  2016 in New York City. (Photo by Larry Busacca/Getty Images)

Láske je koniec.

Bella a Abel sa po jeden a pol ročnom vzťahu rozišli. Teda to aspoň tvrdia blízke zdroje magazínu People. A tam sa zvyknú mýliť celkom málokedy. Takmer takto pred rokom sa síce tiež písalo o ich rozchode, no keďže len chvíľu na to behali po uliciach ruka v ruke, buď to bez seba dlho nevydržali, alebo to vtedy ani nebola pravda. Ale dôvody sú aj teraz také isté, ako boli vtedy. Pracovná vyťaženosť. Blízky zdroj pre People povedal: „Ich pracovné kalendáre bolo veľmi ťažké zladiť a on sa teraz sústredí na dokončenie a promovanie jeho albumu. Stále je medzi nimi veľa lásky a ostávajú priateľmi.“

Áno, tieto priateľstvá po rozchodoch a rozvodoch poznáme. Rovnako aj rozchody pre pracovnú vyťaženosť. Ale o mesiac s novým frajerom už pracovná vyťaženosť zrazu problém nebude – rovnako ako to bolo aj pri jej sestre Gigi Hadid, ktorá dala kvôli tomu košom Joeovi Jonasovi a za dva týždne už randila so Zaynom Malikom. A keďže sú spolu už rok, pracovná vyťaženosť už zrejme nie je problém. Aspoň dovtedy, dokým nepríde niekto lepší. Možno sa ňou Bella inšpirovala. Ale možno aj nie. Čoskoro ju čaká predvádzanie pre Victoria´s Secret Fashion Show a s Weekndovým novým albumom, ktorý vychádza o dva týždne, toho majú asi naozaj veľa. A na ich rebríčku priorít je zrejme práca vyššie ako vzťahy.

bejvávalo

1

2

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk