Čo dva týždne dali

pridal kara 14.11.2016 o 22:17


collage

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Tento týždeň začneme smutnými správami. Will Smith momentálne smúti, jeho otec Willard Carroll Smith Sr. minulý týždeň zomrel. Podrobnosti nepoznáme, ale myslím, že ani nemusíme poznať. RIP

3a2adc7500000578-3915844-image-a-4_1478592052164

Minulý týždeň nás opustil aj spevák a skladateľ Leonard Cohen. Zomrel vo veku 82 rokov. RIP

leonard-cohen

Val Kilmer opäť vyvrátil tvrdenia o tom, že má rakovinu. Michaela Douglasa si vraj váži, no tvrdí, že s ním naposledy hovoril pred dvoma rokmi a preto nevie, čo ho viedlo k tomu učiniť takéto vyhlásenie, aj keď vie, že to určite nemyslel zle. No ja tak nejako tomu Valovi neverím, ale jeho právo na súkromie v takýchto záležitostiach by sme mali určite rešpektovať, že, Michael?

rs_600x600-161031131720-600-michael-douglas-val-kilmer-2-ms-103116

Brad Pitt má vraj veľké eso v rukáve. Podľa denníka The Sun existujú nahrávky Angeliny, ktoré by ju mali značne kompromitovať a po ich zverejnení by bolo celkom reálne, že by pochovali jej šancu získať deti výhradne do svojej opatery. Brad ale nechce hrať špinavú hru, akú rozohral jej tím, takže je otázne, či sa nahrávky niekedy dostanú do médií.

angelina-jolie-brad-pitt-spain

Rose McGowan je opäť oficiálne slobodná. Minulý týždeň ju a jej bývalého Daveyho Detaila oficiálne rozviedol súd. Vysvitlo, že spolu plánovali aj potomstvo, keďže mali na klinike umelého oplodnenia už vytvorené embryá. Zhodli sa na ich tom, že budú okamžite zničené. Ktovie, či sa teda ešte podarí 43 ročnej Rose splodiť nejaké vlastné potomstvo.

30e4eac000000578-3432798-image-a-20_1454635049500

Kim a Karol sa po ozbrojenej lúpeži rozhodli pre bezpečnostné opatrenia. Prepustili sbskára Pascala Duviera, ktorý s nimi spolupracoval niekoľko rokov. V čase lúpeže strážil Kourtney v nočnom klube, čo zrejme dostal príkazom, tak mi nie je celkom jasné, prečo za to dostal výpoveď. Karol sa ale rozhodol kompletne vymeniť a posilniť celú ochranku. Okrem toho majú s Kim aj iné novinky. Plánujú tretie dieťa a Kim rozmýšľa nad tým, že jej bábätko vynosí náhradná mama. V poslednej časti KUWTK navštívila gynekológa, ktorý jej tretie tehotenstvo už neodporučil kvôli zdravotným problémom pri tých predošlých. Vrastená placenta by ju tentokrát už mohla stáť aj život.

pascal-duvier-kim-kardashian-bodyguard-instagram-twitter

Film Fantastic Beasts and Where To Find Them ešte ani neprišiel do kín, no už teraz je naplánované natočenie ďalších štyroch. V dvojke sa objaví aj postava Dumbledora, aj keď sa ešte nevie, kto ho bude hrať. Vie sa ale, že v dvojke si zahrá aj Johnny Depp, a to konkrétne postavu Grindelwalda.

johnnydepp-news

Disney si nejako nevie dať pokoj. Najnovšie plánujú sfilmovať aj Snehulienku. O hercoch zatiaľ žiadna zmienka nepadla, na to si ešte asi budeme musieť chvíľu počkať.

snow-white

Suki Waterhouse sa rozhodla, že z nej bude speváčka. Tu máte malú ochutnávku jej novej pesničky.

Predsa sme sa dočkali, rozprávka Kráska a zviera má vonku konečne poriadny trailer.

Vonku je aj trailer na Wonder Woman. Pokračovania sa zrejme tak skoro nedočkáme, keďže Gal Gadot pred pár dňami oznámila, že je opäť tehotná.

Ellen sa tento rok na Halloween prezliekla na Siu a Heidi Klum jej robila Maddie Ziegler.

Ellen mala nedávno na návšteve aj Jessicu Albu, s ktorou prezentovali, ako správne používať jej nové produkty na vlasy.

Aby ste tých Kardashianiek náhodou nemáli málo, tu máte mladšiu sestru pasáčky Kris Jenner. Tej sa nepáčilo, ako zostarla, tak si po vzore svojej staršej sestry ľahla pod nôž aj ona. Zmena obrovská a prekvapivo aj celkom vydarená.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk