Príliš veľa sexu

pridal kara 20.11.2016 o 22:58


0

To je niečo, čo vadí manželovi Evy Longorie.

Čerstvo vydatá Eva Longoria sa v piatok objavila v relácii Loose Women. Na pretras prišli aj Zúfalé manželky, a Eva priznala, že jej manžel Jose seriál nikdy nepozeral. Keď si spolu začali, plánoval si to pozrieť, no už v prvej epizóde nebola núdza o sexuálne scény jeho novej ženy, s čím mal celkom problém. Seriál teda nikdy nedopozeral. Eva dodala, že ani ona sa na seba neradá pozerá v takýchto scénach, ale hlavne kvôli tomu, že vidí, aká vtedy bola štíhla.

Eva má už 41 rokov a keďže má pár mesiacov po svadbe, moderátorky ju vyspovedali aj ohľadom materstva. Tomu sa Eva evidentne nebráni: „Deti sú požehnaním, takže ak sa to stane, bude to skvelé!“ Vďaka manželstvu s Josem sa stala nevlastnou mamou jeho trom deťom, takže to u nich doma vraj nie je veľmi téma. Eva jeho deti zbožňuje, berie ich ako svoje a aj počas manželských sľubov povedala, že si neberie len jeho, ale aj jeho deti. Ak sa im teda niekedy podarí zamiesiť aj na vlastné, úlohu rodiča už bude mať natrénovanú.

Eva v Loose Women

1

2

Eva a José

3

Tieto scény sa Josému nepáčili

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk