Michael Fassbender pre magazín Esquire

pridal WonderWoman 24.11.2016 o 22:58


coov

Je to muž mnohých tvárí.

Bradatý sexoš Michael Fassbender sa ocitol na titulke najnovšieho vydania magazínu Esquire, ktoré veľmi nenásilným spôsobom vyzýva ľudí k jeho zakúpeniu. Veta nad názvom časopisu v znení: kúp si tento magazín, inak rozmlátime tvoj prekliaty telefón!, je v skutku veľmi prívetivá. Ale na druhej strane je to dosť originálne a originálny je aj Michael, ktorý pre magazín neposkytol klasický rozhovor, ale rozprával sa s redaktorom o filmoch, o neznámych ľuďoch… Škoda len, že to nebolo nič použiteľné pre naše účely.

Veď viete, žiadne smutné príbehy z detstva o tom, ako sa im s rodinou ťažko žilo, ani žiadne kuriózne zážitky z dospievania, opis prvého sexu, či prvého úspešného kastingu. Nič o tom, ako sa dostal k herectvu, ani čím chcel byť ešte predtým. Jediná zaujímavá vec, ktorú mohol prezradiť, sa týkala jeho vzťahu s Aliciou Vikander. No tou vecou bolo to, že s Aliciou majú dohodu, že o svojom vzťahu na verejnosti nehovoria. Skvelé. Nevadí, Michael, aspoň sa môžeme pokochať pár elegantne-sexy fotkami.

 

01

1

3

45

4

5

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk