Irina a Bradley čakajú bábätko

pridal kara 1.12.2016 o 5:54


0

Celebritný baby boom pokračuje.

Pozornému oku čitateľa pikošiek neujde nič, ani troška väčšie bruško Iriny Shayk. Tá si pred mesiacom vyšla v obtiahnutých a odhaľujúcich šatách na Madonninu žúrku, a už vtedy sa zopár z vás pýtalo, či je tehotná. A teraz vám už konečne viem odpovedať – áno, je. Keď sa na to pozerám spätne, myslím si, že počítala s tým, že jej tehotenstvo praskne už po účasti na tej žúrke, lebo ak ste tajne tehotná celebrita a nechcete, aby to ľudia vedeli, neoblečiete si na seba také šaty.

No blízke zdroje mlčali a väčšie brucho sme pripisovali len očnému klamu, strihu šiat a blesku fotoaparátu. Prasklo to teda až včera, keď sa tehotná Irina vo všetkej svojej tehotnosti prešla po móle na prehliadke Victoria´s Secret Fashion Show. Bruško už ale rozhodne neschová a zrejme sa ani nesnaží. Načo by aj. S Bradleym tvoria pár už rok a trištvrte a už aj diskutujú o svadbe, Irina si rozumie s jeho mamou, a okrem jednej menšej hádky vyzerajú veľmi šťastne. Bábätko sa im zrejme podarilo splodiť na tohtoročnej dovolenke v Taliansku. Gratulujeme!

tehotná Irina na VS Fashion Show

irina-shayk-reveals-baby-bump-victorias-secret-fashion-show

rs_634x1024-161130123529-634-irina-shayk-victoria-secret-fashion-show-2016

russian-model-irina-shayk-presents-a-cre

x

Irina minulý mesiac

24-2







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk