Tak predsa sú spolu

pridal WonderWoman 1.12.2016 o 21:46


cov

Mariah Carey a jej sexy tanečník nemajú len pracovný vzťah.

Neuveriteľné prekvapenie, všakže? Asi najmenej prekvapený je James Packer, miliardár, ktorý si chcel Mariah vziať, ale nakoniec ju (našťastie) pustil k vode. Jedným z dôvodov bolo aj jeho podozrenie, že Mariša má aféru so svojim sexy tanečníkom Bryanom Tanakom. A čuduj sa svete – jeho podozrenie bolo opodstatnené.

Mariah sa krátko po rozchode s Jamesom začala objavovať na verejnosti práve v spoločnosti Bryana a to čoraz častejšie. Nedávno sa aj členovia jej tímu vyjadrili, že medzi nimi niečo je a tak už nebol dôvod ďalej sa skrývať. V pondelok sa Mariah rozhodla ignorovať Ignácov objektív na ostrove Maui na Havaji a veselo sa oddávala plážovým radovánkam s Bryanom. Ten si chudák celkom zaposiloval, keď ju nosil na rukách, na chrbte a stváral s ňou rôzne tanečné kreácie. Netvrdím, že je Mariša tučná, ale rozhodne váži viac ako jej vyšportovaný mladý milenec, takže si aspoň posilnil svaly. Tak čo, koľko času dávate tomuto ich vzťahu?

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk