Justin Bieber má rád zvieratá

pridal WonderWoman 12.12.2016 o 22:45


2

Preto ich rád nosí na tele.

Justin si dosť koleduje, len čo je pravda. Nedávno to bol on, kto vrazil svojmu fanúšikovi, ale karta sa môže obrátiť, nejaký aktivista si ho vyčíha a Justin nejakých pár rán dostane, nie rozdá. Organizácie, ktoré bojujú za práva zvierat, si už v minulosti pohneval a tak som si istá, že sa nájde dosť ľudí, ktorí by ho v rámci aktivizmu obliali červenou farbou a kričali, že je vrah.

V sobotu večer sa Justin vybral na večeru v západnom Hollywoode a ako módny doplnok zvolil obrovský kožuch. Schválne som si vygooglila predpoveď počasia pre Hollywood a momentálne sa teploty cez deň pohybujú od 18 do 20 stupňov, takže nejaká tenšia bunda by mu určite bohate stačila na zahriatie. Ale nie, Justin si musel obliecť kožuch, ktorý patrí len a len tomu, kto sa s ním narodil (aktivistická poučka číslo 1). Čo by mu na to povedala napríklad taká Alicia Silverstone? Tá bude radšej nahá, akoby si mala obliecť kožuch.

 

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk