Odpočívaj v pokoji, George Michael

pridal kara 26.12.2016 o 9:39


0

Ďalší velikán odišiel do neba.

Rok 2016 nám zobral ďalšiu legendu. Človek by si myslel, že ich už aj bolo dosť, no niekto tam hore zrejme nesúhlasil. Tento rok začal smutne smrťou Davida Bowieho, len o pár dní na to nás opustil aj Alan Rickman, v apríli zomrel aj Prince a včera nás opustil aj George Michael. A všetci menovaní páni odišli celkom priskoro. Michael mal len 53 rokov. Včera okolo druhej poobede bola privolaná do jeho domu polícia, keď ho jeho rodina našla bez známok života. Podľa slov jeho manažéra ho našli ležať v posteli, zrejme teda odišiel v spánku. Príčinou smrti je zlyhanie srdca.

Jeho rodina vydala vyhlásenie: „S veľkým zármutkom vám potvrdzujeme, že náš milovaný syn, brat a priateľ George odišiel v mieri v jeho dome počas vianočných sviatkov. Rodina žiada o rešpektovanie ich súkromia počas tohto náročného a emotívneho obdobia. V tomto čase nebudeme vydávať žiadne ďalšie vyhlásenia.“

George, svojím menom Georgios Kyriacos Panayiotou, bol anglický spevák, skladateľ a hudobný producent, ktorý sa preslávil v osemdesiatych rokoch vďaka Wham! – pesničky ako Wake me up before you go-go alebo Last Christmas ich preslávili po celom svete. V roku 1987 sa rozhodol pre sólo kariéru a urobil dobre. Predal po celom svete vyše 100 miliónov nosičov a jeho pesničky sa stali nesmrteľnými. George v čase smrti pracoval na svojom ôsmom albume, ktorý mal uzrieť svetlo sveta budúci rok. Už sa ho zrejme nedočkáme.

Odpočívaj v pokoji

1

2016-03-03-1457033943-8378506-george_michael_2

george-michael

george-michael-through-the-years-14-1304951848-view-3

geroge



Zaradené pod: Celebrity, George Michael, OMG!, RIP




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk