Najsexy muži roku 2016

pridal kara 28.12.2016 o 21:22


0

Pikošky rozhodli!

Po minuloročnom neúspechu sme sa rozhodli, že si naše rebríčky najsexy mužov a žien dáme opäť. A budeme vás nimi trýzniť každý jeden rok. Teda aspoň to máme v pláne. V pláne je okrem redakčného rebríčka aj taký, v ktorom si budete môcť zahlasovať vy sami, tak hádam aspoň to vám bude útechou, keď s naším výberom nebudete spokojní.

10. Ryan Reynolds

Ryan má za sebou úspešný rok – okrem rozšírenia svojej rodiny o ďalšieho potomka si pripísal na konto aj obrovský úspech vo forme filmu Deadpool. A aj to mu určite pomohlo prepracovať sa do nášho rebríčka, keďže minulý rok sa doň už nevošiel. Ryan totiž nie je len sympaťák a sexoš, ale má aj obrovský zmysel pre humor. A to je niečo, z čoho sa nám pekne podlamujú nohy.

1

1a

9. Hugh Jackman

Hugh je skrátka klasika, čo viac sa dá k nemu povedať. Zreje ako víno, nemá žiadne škandály a je to gentleman, ktorý je už 20 rokov verný svojej manželke.

2

2b

8. Idris Elba

Tento čokoládový pán so šedinami je v našom rebríčku nováčikom. Určite ho ale dobre poznáte. Chlap jak hora s britským prízvukom a ešte aj skvelý herec.

3

3a

7. Chris Hemsworth

Čo by to bol za rebríček najsexy chlapov, keby v ňom chýbal Thor. Okrem parádneho tela, ktoré nám pravidelne ukazuje na plážach, je aj rodinne založený. A keďže gény podelil vskutku slušné, myslím, že sa vyradenia z nášho rebríčka ani v najbližších rokoch báť nemusí.

4

4a

6. Liam Hemswroth

Napriek tomu, že Liam asi rozum potratil a vrátil sa naspäť k Miley, v našom rebríčku od minulého roka stúpol. Ale má u nás plusové body za to, že sa mu podarilo opäť ju skrotiť, takže ju už nikde nevídame nahatú. A okrem toho, že je to kus chlapa, ešte aj ľúbi zvieratká, a to sa nám rozhodne páči.

5

5a

5. Chris Pratt

O Chrisovi sme síce tento rok veľa nepočuli, ale o pár dní príde do kín vo filme Passengers, ktorý vyzerá podľa trailerov viac než len dobre, a budúci rok možno opäť ukáže svaly v pokračovaní Guardians of the Galaxy.

6a

6jpg

4. Ryan Gosling

Ryan nám bude už od zajtra spievať a tancovať v kinách vo filme La La Land. A ja len dúfam, že keď sa naň vyberiem, budem schopná sústrediť sa aspoň trocha aj na dej. Ryan má skrátka niečo do seba. Spieva, tancuje, hrá na klavír, na gitaru, hrá, miluje psíčkov a svoju rodinu a nebojí sa to povedať nahlas. Eva Mendes je šťastná žena.

7

7a

3. Joe Manganiello

Minuloročný víťaz Joe v rebríčku trocha klesol, no keďže máme ešte stále v pamäti Magic Mike XXL, výrazný pokles to nebol.

8

8a

2. Julian McMahon

Áno, diabolsky sexy Julian. Na jeho stvárnenie Colea v Čarodejkách nezabudneme asi nikdy a nepoznám veľa mojich rovesníčok, ktoré by do neho neboli kedysi zamilované rovnako. A my sme ešte stále. Tento rok sa nám pripomenul v seriálu Hunters, v ktorom ukázal nielen svaly, ale aj nový zostrih a šediny. A aj keď to nedávno troška pokazil knírkom ako z nemeckého porna, bolo to kvôli filmu, takže sme mu to odpustili.

HUNTERS -- Season:1 -- Pictured: Julian McMahon as Lionel McCarthy -- (Photo by: Peter Brew-Bevan/Syfy)

9a1. Javier Bardem

O manželovi Penelope Cruz síce v médiách veľa nepočujeme, ale zabudnúť by sme na neho mohli len ťažko. Aj keď už má pred päťdesiatkou, mladší sexoši sa budú musieť ešte trocha posnažiť, aby ho prekonali.

10r

10x







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk