Najsexy ženy roku 2016

pridal kara 28.12.2016 o 22:23


0

Pikošky rozhodli!

A aby sme potešili aj mužských čitateľov, nemôžeme ostať len pri rebríčku najsexy mužov, a tak si aj tento rok dáme aj najsexy ženy.

10. Cobie Smulders

Na desiatom mieste skončila Cobie, ktorá tento rok zahviezdila po boku Toma Cruisa vo filme Jack Reacher: Nevracaj sa. Okrem toho ju máme ešte živo v pamäti ako krásnu Robin z HIMYM a minulý rok nám pamäť trocha osviežila, keď sa vyzliekla pre magazín Women´s Health.

0a 0b

9. Roselyn Sanchéz

Prefíkaná slúžka Roselyn, ktorá v seriáli Devious Maids hviezdi už pár rokov, je dokonalou kombináciou Evy Longorie a Nicole Scherzinger a výsledok stojí za to.

1

1a

8. Lais Riberio

Modelky Victoria´s Secret sú kapitola sama o sebe, no tento rok nám obzvlášť učarovala Lais Riberio. Tá pravidelne hviezdi na ich fotkách k bielizni a tento rok jej to pristalo aj na VS Fashion Show a na afterpárty.

2

2a

7. Irina Shayk

Najväčšou hviezdou už spomínanej prehliadky bola ale jednoznačne Irina, ktorá sa po ich móle prešla prvýkrát a rovno tehotná. Vyzerá to tak, že s Bradleym Cooperom sa už aj zasnúbili a Irine tento vzťah rozhodne prospieva, len tak žiari.

3

3a

6. Miranda Kerr

Miranda už síce k anjeliciam nepatrí, ale nepatrí ani do starého železa. Pravidelne sa nám ukazuje v plavkách a my sa vôbec nebránime.

4 4a

5. Rosie Huntington-Whiteley

Naša minuloročná víťazka troška klesla, no do rebríčku rozhodne stále patrí. Tento rok sa nám ukázala na hneď niekoľkých vydarených foteniach a pristane jej to aj bez makeupu a bez úprav.

6

6a

4. Jenna Dewan Tatum

Bez makeupu je krásna aj Jenna, ktorá sa umiestnila na štvrtom mieste. Nedávno nám porozprávala aj o jej sexuálnom živote s Channingom. Ten je vraj veľmi šťastný a zdravý a my sa ani nečudujeme.

7

7a

3. Ciara

Ciara má za sebou úspešný rok. Okrem svadby sa jej podarilo zamiesiť aj na druhé dieťa. A ešte než jej narástlo brucho, stihla natočiť aj video odetá do čipky pre LOVE adventný kalendár.

8

8a

2. Blake Lively

Blake len nedávno porodila svoje druhé dieťa, no my sme na ňu nezabudli. Vždy perfektne upravená a nahodená a aj keď nie je typická krásavica, má v sebe iskru, ktorá sa nám páči. A určite sa aj po druhom pôrode dá rovnako rýchlo dokopy ako po tom prvom.

9

Blake Lively for Marie Claire (2009) photo shoot by Mark Abrahams

1. Candice Swanepoel

A víťazkou sa stáva Candice, čo asi nebude pre nikoho z vás veľkým prekvapením. Aj keď je z nej čerstvá mamina, ešte pred tehotenstvom stihla nafotiť odvážne fotky, ktorými nás potešila v lete. A odkedy má synčeka, cecky ukazuje ešte radšej, aj keď teraz už ich veľkú časť zakrýva jej syn.

10

10a







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk