Gwen Stefani a Blake Shelton sa stále ľúbia

pridal WonderWoman 14.1.2017 o 22:59


cov

A žijú si úplne normálnym životom.

Niektoré celebrity prepadnú sláve a zabudnú na to, že sú len obyčajní ľudia. Nechodia na prechádzky do prírody, nechodia nakupovať, na všetko majú ľudí. Gwen a Blake do tejto kategórie našťastie nepatria a zachovali si niektoré zvyky bežných smrteľníkov. Jedným z nich je napríklad nakupovanie potravín.

V piatok sa spoločne vybrali do supermarketu v Beverly Hills a vzali so sebou aj Gweninho najmladšieho syna Apolla. Napriek tomu, že jeho otcom nie je Blake, ale Gavin Rossdale,   vyzerali ako šťastná rodinka. Blake tlačil vozík s nákupom a malým Apollom a popritom stihol na Gwen hádzať zamilované pohľady. Zaujímalo by ma, či sa na ňu díva rovnako ráno po zobudení. Gwen totiž ani na nákup nešla bez dokonalého make up-u a bezchybne upraveného účesu. Dokonca aj tepláky doladila topánkami na vysokom opätku. Nuž, cow girl z nej asi nikdy nebude, ale aj tak ju Blake ľúbi ako koňa…

 

1

2

3

4

5

6

7

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk