Jedna pestúnka nestačí

pridal WonderWoman 16.1.2017 o 22:57


cov

Blac Chyna ich potrebuje rovno dve.

Akože dobre, ak by sme na to šli matematicky, tak to sedí. Dve deti = dve pestúnky. Alebo na jedno dieťa pripadá jedna pestúnka. Ale natíska sa otázka – skutočne potrebuje matka štvorročného syna a dvojmesačnej dcérky až takú pomoc? Lebo podľa matematického vzorca jedna ruka = jedno dieťa by to mala v dvoch rukách zvládnuť aj bez pestúnok. Či?

Ale chápem, v tých vysokých štekloch na tenučkom opätku má Blac Chyna isto problém sama so sebou a so svojou monštróznou riťou. Môže sa chváliť koľko chce, ako po pôrode schudla, silikón zo zadku nešiel dolu spolu s kilami. Takže keď si cez víkend povedala, že je čas narvať svoje tučné stehná do roztrhaných jeansov, hodiť na seba tričko s výrazom, aký má každý človek po pohľade na ňu a vyraziť do Calabassasu na nákupy,   musela si jednoducho vziať na pomoc spomínané dve pestúnky. Inak, ak by sa tou Chyninou matematikou riadila aj taká Tori Spelling (ktorá si svoju škôlku obhospodaruje sama), onedlho bude po svete chodiť s piatimi pestúnkami… To už bude na množstevnú zľavu pri vstupe do Disneylandu.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk