Britney o svojom nabijakovi

pridal WonderWoman 23.1.2017 o 22:45


cov-b

Prezradila, ako sa vlastne zoznámili.

A opäť raz som mala pravdu. Medzi Britney a sexy fitnes modelom/trénerom Samom Ashgarim to zaiskrilo pri natáčaní klipu k jej piesni Slumber Party. Muselo mu učarovať, ako šikovne vie Britney narábať s jazykom, keď pred ním vyoblizovala stôl. Možno si spolu jedného dňa založia rodinu a Sam bude ich malým ratolestiam rozprávať, ako sa do ich maminy zaľúbil. „Viete deti, páčilo sa mi, že vaša mamička vie byť riadna kurvička… A veď čo vám budem rozprávať, pozrieme si klip!“

Britney porozprávala o ich zoznámení magazínu E!News. Vraj boli pri natáčaní donútení začať sa spolu rozprávať, keď spolu vyše dvadsať minút čakali zatvorení v jednej miestnosti. Po pár minútach nútenej konverzácie zistili, že toho majú spoločného viac ako si mysleli. „Nepoznal ma ako človeka a ja som nemala ani poňatia o tom, kto to sakra je a len sme sa rozprávali.“ Spoločná láska k sushi ich priviedla k nápadu ísť naň niekedy spoločne. Britney si vzala jeho číslo, no našla ho až po piatich mesiacoch náhodou v kabelke. Pomyslela si, že bol veľmi zlatý a zavolala mu. No a odvtedy spolu chodia na sushi čoraz častejšie. Zatiaľ síce nepotvrdili, že tvoria pár, ale myslím si, že onedlho ich náš Ignác niekde vyčíha, ako sa navzájom kŕmia maki a nigiri.

Ale tanier už Britney nevylízala

1

Tu niekde preskočila povestná iskra2

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk