Megan Fox a jej princeznička

pridal WonderWoman 26.1.2017 o 20:06


cov

Počkať, tu niečo nesedí.

Spravila som taký menší prieskum. Titulnú fotku som ukázala výskumnej vzorke, ktorá sa skladala z trojročného dieťaťa, chlapa, ktorý nečíta bulvár a 60 ročnej dámy. Položila som im otázku, koho vidia na fotke. Odpovede boli: dievčatko s maminkou, tá herečka z Transformerov s dcérou a mama s dcérou. Všetci traja boli prekvapení keď zistili, že dievčatko na fotke je v skutočnosti chlapček.

Nie je to prvýkrát, čo Megan navliekla svojho najstaršieho syna Noaha do dievčenského oblečenia. Jeho (alebo jej?) najobľúbenejšia farba je zjavne modrá, lebo v lete mal na sebe modré šaty a pred dvoma dňami zas modrú sukňu ako pre bábiku. Megan ho takto vzala spolu s Brianom, Bodhim a najmenším Journeym na obed do Malibu. Noah sa zjavne zo svojho outfitu tešil, takže je mi trošku blbé to kritizovať, ale… čo si o tom myslíte vy?  Zdá sa vám to v poriadku? Lebo ja aj moja výskumná vzorka máme trošku pochybnosti…

 

1

2

3

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk