Čo dva týždne dali

pridal kara 28.1.2017 o 22:51


0

Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledné dva týždne?

Zo 61 ročného Mega Gibsona je deväťnásobný tatko. Deviateho potomka mu porodila 26 ročná frajerka Rosalind Ross. Chlapček sa narodil minulú sobotu a volá sa Lars Gerard Gibson.

3c728cc100000578-0-image-m-6_1485229305292

Bývalá spajska Geri Horner už porodila. Tehotenstvo oznámila začiatkom októbra a minulú sobotu porodila chlapčeka, ktorému s mužom dali meno Montague George Hector. Stredným menom George si chceli uctiť nedávno zosnulého Georgea Michaela.

3c60902d00000578-0-image-m-106_1485039942673

Katherine Heigl ukázala magazínu People svojho nového synčeka.

katherine-heigl2

Zooey Deschanel čaká druhé dieťa. S manželom Jacobom Pechenikom majú doma jeden a pol ročnú dcérku Elsie Otter.

36e20c4f5d8c17b8_gettyimages-513413460

Tehotná je aj herečka Laura Prepon, ktorá čaká svoje prvé dieťa so snúbencom Benom Fosterom.

laura-prepon-ben-foster-cc758e24-4782-49a1-ab5f-120d32ee417b

V polke januára potvrdil hovorca médiám, že Kate Mara a Jamie Bell sa zasnúbili. Kate už nejaký šikovný paparazzi stihol odfotiť so snubákom.

rs_634x1024-170113121402-634-kate-mara-engaged-1111jrfinal1-011317

Oficiálneho vyhlásenia k rozvodu Scarlett Johansson sme sa síce ešte nedočkali, ale nejakých nových infošiek áno. Skaja vraj bola iniciátorom rozchodu, pretože si uvedomila, že nemajú s manželom Romainom rovnaký životný štýl. Najala si už aj rozvodovú právničku Lauru Wasser (ktorá zastupuje aj Angelinu), ktorá ju zastupovala aj počas jej prvého rozvodu. Napriek tomu ale s Romainom vychádzajú údajne dobre a plánujú si starostlivosť o ich dcéru spravodlivo podeliť. Potvrdili to aj v stredu večer, keď spolu navštívili výstavu v New Yorku. Síce bez obrúčok, ale evidentne spolu problém nemajú. A to je celkom osviežujúce, keďže posledných pár celebritných rozvodov bola hotová kovbojka.

3c866e9600000578-0-image-m-42_1485422128428

Chvíľu to síce vyzeralo, že rozvod Frances Bean Cobain prebehne hladko, no už sú tu problémy. Frances žiada, aby súd nariadil jej bývalému okamžité vrátanie gitary jej otca, ktorá má hodnotu niekoľko miliónov. Isaiah sa bráni, že mu ju podarovala a vrátiť ju nechce. Toto ešte môže byť zaujímavé.

frances-bean-cobain-and-fiance-isaiah-silva

Amber Heard a Johnny Depp sú konečne oficiálne rozvedení. Neobišlo sa to ale ešte bez pár zádrhelov – Johnny ju obvinil, že sa v médiách priživuje na obvineniach z násilia a odmietol jej vyplatiť dohodnutú sumu (ktorá má ísť na charitu) a žiadal, aby zaplatila súdne trovy (okolo 100 tisíc). Amber ho obvinila, že zadržuje peniaze pre charity a úmyselne predlžuje rozvod. No stal sa nejaký zázrak a v polke januára ich konečne oficiálne rozviedli. A ja sa nekonečne teším, pretože písať o ich doťahovačkách ma nebaví už rovnako, ako písať o doťahovačkách Angeliny a Brada.

TORONTO,  ON - SEPTEMBER 14: Actors Amber Heard (L) and Johnny Depp attend the "Black Mass" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at The Elgin on September 14,  2015 in Toronto,  Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

A keď už je o nich reč… Brad požiadal o uzatvorenie ich rozvodu pred verejnosťou súdnou cestou, čo Angelinin tím zavrhol. Po tomto obvinil Angelinu z toho, že úmyselne zverejňuje informácie o rozvode, na čo ona reagovala obvinením, že Brad má len strach z toho, aby sa verejnosť nedozvedela pravdu. Nakoniec sa ale aj tu stal zázrak a detaily rozvodu už budú naďalej tajné. Vydali spoločné vyhlásenie, v ktorom uviedli: „Obe strany a ich právnici podpísali dohodu o ochrane práv na súkromie ich detí a rodiny, takže všetky súdne dokumenty budú odteraz tajné, privátny sudca bude ďalej rozhodovať o akýchkoľvek právnych záležitostiach, aby sa uľahčilo rýchle vyriešenie nedoriešených otázok v rozvode.“

521109886

A keďže drámy nikdy nie je málo, najnovšie sa už súdi aj Uma Thurman s jej bývalým snúbencom Arpadom Bussonom. Uma chcela ich 4 ročnú dcéru Lunu do výlučne svojej opatery, čo sa jemu nepáči. Ona ho obviňuje, že malú necháva s pestúnkami a vláči sa s milenkami po dovolenkách, on obvinil ju, že je psychicky chorá, berie lieky a zapíja ich alkoholom. Jej právnik priznal, že Uma berie lieky, no na liekoch nevykazuje žiadne známky psychickej choroby.

uma-thurman-z

Vyzerá to tak, že Gerard Butler a Morgan Brown sú opäť spolu. V polke januára ich paparazzovia prichytili pri večernej prechádzke.

capture

Mischu Barton už prepustili z nemocnice a k celému incidentu sa vyjadrila pre magazín People: „Večer 25. januára som išla von s partiou priateľov, aby sme oslávili moje narodeniny. Počas popíjania drinkov som si uvedomila, že niečo nie je v poriadku a že sa začínam správať čudne, čo sa začalo počas nasledujúcich pár hodín stupňovať. Dobrovoľne som vyhľadala lekársku pomoc a bola som informovaná, že mi bola podaná droga GHB. Po prenocovaní v nemocnici som doma a som v poriadku.“  GHB je droga, ktorú hádžu násilníci svojím obetiam do drinkov a Mischa ešte dodala, že to bolo pre ňu ponaučenie, aby si dávala väčší pozor na to, čo sa deje okolo nej.

mischa-barton-new-york-city-ballet-2015-spring-gala

Ak patríte k fanúšikom The Vampire Diaries, táto správa vás asi poteší. Nina Dobrev potvrdila, že sa objaví v poslednej časti.

Downloaded from www.sexydesktop.co.uk

Sia má nový klip k pesničke Never Give Up, ktorú naspievala pre film Lion.

Nový klip majú aj Taylor Swift a Zayn Malik, ktorí naspievali pesničku pre Fifty Shades Darker.

Emma Stone, Natalie Portman, Amy Adams a mnohí ďalší si zaspievali pre W magazine starý známy hit I Will Survive.

Khloé Kardashian navštívila Jamesa Cordena, ktorý jej naservíroval na večeru zopár nechutností. Jesť ich nemusela, ale musela odpovedať na jeho otázky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk