Prvá spoločná dovolenka

pridal kara 28.1.2017 o 20:28


0

Selena Gomez a The Weeknd na to idú zhurta.

Ale tak to už v tom svete celebrít chodí. Mesiace sú u nich ako u nás roky. Takže po dvoch týždňoch randenia sa už vláčia po dovolenkách, po pol roku sa zasnúbia, po ďalších dvoch rokoch rozvedú. Veď to poznáte. Uvidíme, či bude mať podobný priebeh aj láska Víkenda a Seleny. No úprimne musím povedať, že po týchto fotkách som začala mierne pochybovať o tom, či naozaj nejde iba o marketingový ťah. Možno je to tým, že mi týmto výletom do Talianska pripomenuli Taylor Swift a Toma Hiddlestona, ktovie. Víkend má vonku nový album, a keďže sa so svojou bývalkou modelkou Bellou rozišiel, nemá s kým plniť stránky bulváru. Selene sa zase po jej ďalšom liečení pozitívna publicita hodí a aspoň nevyzerá ako zúfalka, ktorá stále nezabudla na Biebera. Pripadá mi to ako celkom win-win situácia.

Napriek tomu dúfam, že sa mýlim, pretože sa mi k sebe celkom hodia. Aj keď to opäť vyzerá, že Selena je na ňom zavesená o čosi viac ako on na nej. Včera ich nafotili vo Florencii pri návšteve múzea. Chudáci civilisti v okolí. Všetci určite dôverne poznáme nepríjemné momentky, na ktorých vyzeráte ako magor, no vymazať takú fotku z mobilu je bez problémov, ale vymazať ju z internetu, keď kráčate v pozadí nejakého celebritného páriku, asi nie je také jednoduché.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk