Lindsay a jej nový imidž

pridal kara 29.1.2017 o 20:31


0

Lindsay už uvidíte len so zahalenými vlasmi.

Minimálne v uliciach určite. Lindsay sa zamilovala do kraja, odkiaľ momentálne väčšina ľudí skôr uteká. Utečenci jej natoľko učarovali, že v Grécku a Turecku trávi väčšinu svojho času a už sa dokonca kamoší aj s tureckým prezidentom Erdoganom. Ten ju včera pozval na audienciu, a tak Lindsay zavítala do prezidentského paláca, fotila sa s nimi, radovala sa s nimi, vymieňala si s nimi kvety a nakoniec sa týmito momentami pochválila na svojom instagrame – ktorý bol už od jej pravdepodobného konvertovania neaktívny.

Na návštevu prezidenta si síce vlasy nezakryla žiadnou pokrývkou hlavy (aj keď jeho žena mala vlasy zahalené), ale po uliciach sa prechádza už iba tak. So šatkami či kapucňami cez hlavu. Lindsay, to ti nikto nepovedal, že imidž je nanič a más počúvať svoj smäd? Čože? Ty ho počúvaš? Jááááj, ja sprostá som zabudla na smäd po peniazoch. V tých by sa Lindsay doslova najradšej utopila. A aj smäd po sláve. Veď o čom inom je tento pokus o udržanie relevancie a záujmu o svoju osobu, že áno…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk