Gigi Hadid opäť na titulke Vogue

pridal WonderWoman 31.1.2017 o 22:56


cov

Tentokrát pre britské vydanie.

Gigi Hadid sa opäť ocitla na titulke Vogue, tentokrát pre britské marcové vydanie. Na titulke síce je pochudnutá a sama, ale vo vnútri jej robí spoločnosť jej mladší brat Anwar. Ak ste hejtovali Gigi a Bellu, že nemajú čo robiť modelky, tak som zvedavá, čo poviete na ich bračeka. Ten sa mi totiž ani trošku nepáči. Ani čarovný fotograf Mario Testino, ktorý ich fotil, z neho nedokázal spraviť pekného modela. Anwar je skrátka len model.

Keďže ide o marcové vydanie, máme k dispozícii len 2 fotky, no už vieme, že v rozhovore Gigi rozprávala aj o jej vzťahu so Zaynom. A prezradila, ako radi trávia spoločné večery. „Radi pozeráme neskoro v noci filmy a objednávame si z toho úžasného miesta, kde robia latté a perníčky. Potrebujem kávu, aby som zostala hore. Vždy poviem: poďme si pozrieť film a potom v polke zaspím a on mi hovorieva, že pozerám vždy prvú polku každého filmu a potom netuším, ako ktorýkoľvek z nich skončí.“ A toto je niečo, čo máme s Gigi spoločné. Len ja večer nepijem latté ale víno a namiesto perníčkov tlačím chipsy alebo popcorn.

 

01

1







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk