Trojičky

pridal kara 31.1.2017 o 18:50


0

Rodina Pharrella Williamsa sa rozrástla.

V septembri som vás informovala o tom, že Pharrell a jeho manželka Helen Lasichanh čakajú druhé dieťa. A ani neviete, ako šeredne som vás vtedy oklamala. Oni totiž čakali druhé, tretie a rovno aj štvrté dieťa. Ako dnes potvrdil jeho hovorca pre Vanity Fair, počas januára privítali so ženou do rodiny trojičky. Nemáme presný dátum, ani pohlavie, ani mená. Ale máme niečo iné. Take exkluzívne, že to nikde inde nebudete mať šancu vidieť. Náš Ignác sa vďaka svojmu zmyslu pre humor občas s nejakou tou celebritou aj spriatelí a aj Pharrell je tento prípad. Pre Pikošky sa preto rozhodol urobiť obrovskú výnimku – pozval si Ignáca domov, aby nafotil jeho novorodencov. Takže máte iba a jedine u nás možnosť vidieť prvé fotky hádam prvých celebritných trojčiat vôbec.

Pharrell a jeho žena Helen spolu majú už 8 ročného syna Rocketa. Ignác ešte prezradil jednu pikošku na svojho kamoša (hádam sa za to neurazí a budeme mať exkluzívne práva na fotky aj nabudúce) – myslí si, že trojičky sú výsledkom umelého oplodnenia. Ale dosť už rečí, choďte sa zoznámiť s Pharrellovými trojičkami a nezabúdajte – takéto štýlové deti hejtovať skrátka nemôžete. Malékedy sa narodí dieťa s takým swagom, že už má na sebe rovno aj slnečné okuliare, a tu sa to podarilo rovno trikrát!

Pharrellovia juniorovia, zoznámte sa!

1

2

šťastní rodičia

3

NEW YORK,  NY - MARCH 31: Helen Lasichanh and Pharrell Williams attend the CHANEL Paris-Salzburg 2014/15 Metiers d'Art Collection at Park Avenue Armory on March 31,  2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

5

6

Helen a Rocket

477409661







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk