Kylie Minogue zrušila zásnuby

pridal WonderWoman 3.2.2017 o 10:50


cov

Svadba sa konať nebude.

Takto pred rokom Kylie potvrdila, že jej statočný (a sexy) rytier Joshua Sasse ju požiadal o ruku a ona mu povedala áno. Spoločne to oznámili v denníku Daily Telegraph, ako sa to robievalo kedysi. Odvtedy ich bolo spoločne vídať na romantických dovolenkách a jeden od druhého sa nevedeli odtrhnúť.

Hoci to najskôr vyzeralo, že už vo veľkom plánujú svadbu, v októbri Joshua prezradil, že sa vezmú až po tom, ako sa budú môcť v Austrálii brať aj osoby rovnakého pohlavia. Ale to už žiaľ asi nestihnú. Kylie dnes na svojom Instagrame potvrdila, že sa rozhodli ísť každý svojou cestou. Prajú jeden druhému len to najlepšie a obaja sa vydávajú v ústrety novým horizontom. Pekne povedané, ale ak je za tým to, čo sa šepká, že Joshua mal mať podozrivo blízko k španielskej herečke Marte Milans, tak už to také pekné nie je. Podľa denníka The Sun sa minulý mesiac zúrivo hádali a Kylie je z rozchodu zničená. Vraj si bola istá, že je ten pravý, no už mu nedokáže veriť. Ja tak nejako tajne dúfam, že sa to medzi nimi nejako urovná a Joshua očistí svoje meno. Boli totiž krásny pár…

 

1

2

3

4







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk