Rob a Chyna sa rozišli

pridal kara 16.2.2017 o 21:54


0

Áno, zase.

Týchto dvoch psychopatov to ešte stále neprestalo baviť. Zopár dramatických rozchodov už za sebou majú a v decembri bol ten zatiaľ posledný. Vtedy sme mali informácie v priamom prenose, keďže sa Rob o všetko delil na svojich sociálnych sieťach. A aj keď už o dva dni neskôr boli opäť spolu, dlho im to nevydržalo ani tentokrát.

Všetko sa začalo minulý týždeň, keď Chynu nafotili na obede s neznámym mužom bez zásnubného prsteňa. Na tom by normálne nemuselo byť hneď niečo podozrivé, no už je to nejaký ten piatok, čo pridali nejakú spoločnú fotku na instagram (u Roba 3 týždne, u Chyny 5 týždňov). Ani na tom by za normálnych okolností nebolo vôbec nič zvláštne, ale normálne okolnosti vyžadujú normálnych zúčastnených, a títo dvaja sú teda všeličo, ale normálni rozhodne nie sú. Dokonca ani na sviatok zamilovaných ani jeden nespomenul toho druhého, a netrvalo dlho, blízke zdroje už začali rozprávať.

Najväčší zlom nastal údajne po decembrovom rozchode. Aj keď sa k sebe vrátili, ich vzťah už odvtedy nebol v poriadku (aha, lebo predtým bol, hej?). Už spolu ani nebývajú, Chyna sa mala odsťahovať do svojho domu a Rob do toho, ktorý mu pred rokom kupovala mama Kris. Asi je teda načase jeho predaj prehodnotiť. Pre magazín UsWeekly blízky zdroj povedal: „Rob si myslí, že je to správne rozhodnutie. Chyna sa viackrát vyparila na niekoľko dní a nedala o sebe vôbec vedieť. Neskončilo by to dobre. Je to stále o tom istom, jačí a kričí o tom, ako ju jeho rodina nepodporuje, a o jeho komplexoch.“

Chyna na obede s neznámym a bez snubáku

3d1255c500000578-0-image-a-8_1486787595296

3d12456300000578-0-image-a-9_1486787605534

Ani malá Dream nechápe, ako sa mohla narodiť takým magorom

dream-kardashian







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk