Aj celebrity majú svoje platonické lásky

pridal WonderWoman 18.2.2017 o 22:53


collage

A dokonca vo vlastných radoch.

Ja to hovorím stále – aj celebrity sú len ľudia. A tak ako my, obyčajní smrteľníci, aj oni majú city a občas sa im stane, že sa platonicky zaľúbia. A do koho iného, ak nie do niekoho tiež slávneho. Zopár našich celebritiek vyšlo s pravdou von a priznali, do koho boli svojho času zaľúbení, alebo kto bol ich tajný idol.

Napríklad taká Selena Gomez prezradila, že keď mala 13, bola zaľúbená do speváka Jesse McCartneyho. Vraj pre ňu znamenal všetko, bol jej život. Našťastie z toho vyrástla a momentálne jej srdce patrí inému spevákovi.

 

1

Ryan Gosling mal zas kedysi slabosť pre Britney Spears. Bola podľa jeho slov zlatíčko, dievča od vedľa, s ktorým hrával basketbal a s ktorým účinkoval v Mickey Mouse Clube.

2

V Mickeyho klube bol aj Justin Timberlake a práve on bol tajnou láskou Taylor Swift. Teda až tak tajnou nie, keďže Taylor sa k tomu priznala v show Ellen DeGeneres, ktorá im zorganizovala stretnutie a neskôr sa ocitli aj na spoločnom pódiu.

3

O tom, že Belle Thorne sa páči Demi Lovato sme už písali. Našťastie zostalo len pri jej trápnom vyznaní.

4

Britney Spears by si dala povedať s Braodm Pittom. Je to podľa nej riadny sexoš. Boli by zaujímavý párik, ale nedávam tomu veľmi šancu.

5

Kim Kardashian pred 2 rokmi priznala, že bola ako tínedžerka posadnutá Johnny Deppom. Veď kto nebol?

6

No a jej drahý Karol si zas robil zálusk na cecky Pamely Anderson. Veď kto nie, za jej Baywatchovských čias?

7

Jennifer Lawrence má zvláštny vkus na mužov. Učaroval jej 69 ročný komik a spisovateľ Larry David.

8

Ariana Grande mala dlhoročnú platonickú lásku – bol ňou Jim Carrey. Keď sas ním v roku 2014 prvýkrát stretla, plakala od šťastia a nebola schopná rozprávať. Tiež dosť zvláštny vkus.

9

No a pre starších mužov má slabosť aj Lucy Hale. Muž jej snov je pre ňu herec  Steve Carrell. Dokonca je podľa jej slov poriadne sexy. Nuž, proti gustu žiaden dišputát.

10

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk