Kendall Jenner promuje novú kolekciu

pridal WonderWoman 20.2.2017 o 22:56


cov

Alebo skôr jej cecky promujú.

Kendall a Kylie sú podnikavé sestry a na živobytie si zarábajú aj navrhovaním vlastného oblečenia. Je to tak trochu paradox, lebo Kylie zarába najviac na tom, že sa fotí s čo najmenej kúskami odevu a Kendall zase berie ťažké prachy za to, že oblečenie predvádza. Ale keďže sú z domu naučené na pravidelný prísun peňazí akoukoľvek možnou cestou, zarábajú si aj týmto spôsobom.

Najnovšie vydali kolekciu oblečenia s názvom DropOne a kto iný by ju mal nafotiť, ak nie modelka Kendall? Samozrejme, zostala verná Kardashiankému štýlu v podobe cecky ven. Navliekla si na ne priesvitný top, prípadne ich ešte k tomu vyzdvihla korzetom a mohlo sa fotiť. Hoci niektoré nohavicové modely vyzerali ako zošité jutové vrece, som si istá, že kolekciu rýchlo vypredajú. Svet je totiž plný bláznov, ktorí to považujú za ultra cool a uniklo im, že tie handry nie sú takmer vôbec nositeľné. Ale čo na tom, keď ich navrhli slávne sestry Kendall a Kylie?

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk