Mischa Barton v bikinách

pridal kara 3.3.2017 o 18:25


0

Nejaká je rozmazaná, nezdá sa vám?

Mischa Barton sa už relatívne pozbierala po jej nedávnom psychickom zrútení sa, ktoré údajne spôsobila droga, ktorú jej niekto v bare hodil do drinku. Opäť sa už teda venuje aj pracovným povinnostiam a konkrétne v stredu to bolo fotenie reklamy na Huntington Beach v Kalifornii. Mischa je totiž novou tvárou minerálky 138 Water.

Paparazzi fotky z tohto fotenia, ktoré sa dostali do médií, ale rozhodne nemá na svedomí náš Ignác. Ten sa totiž teší, keď na celebrite nájde nejakú nedokonalosť, lebo vie, že za to bude viac peňazí, takže fotky nijako nezdokonaľuje. A keby to aj robil, určite by to urobil poriadne. To sa ale o tomto diele povedať nedá. Niekto si totiž zrejme povedal, že Mischa nemá dostatočne hladkú pokožku a lepšie bude, keď to troška vo fotošope upravia. Výsledok je ale taký, že ja v skicári by som to tuším urobila lepšie. Hneď som si spomenula na rozmazanú riť Blek Šajny spred roka a pri dohľadaní článku ma čakalo veľké prekvapenie – tiež to bolo fotenie reklamy na túto minerálku. Vyzerá to tak, že za rok nevymenili ľudí, ktorí sa im starajú o úpravu fotiek. A to je teda celkom škoda. Keď už majú budget na treťotriedne celebrity, hádam by si mohli nájsť budget aj na poriadneho grafika. Alebo aspoň na nejakého treťotriedneho. Lebo ten, ktorého majú, nie je ani to. A Mischa ani nevyzerá, že by takéto zásahy potrebovala.

1

2

5

6

7

8

9

10

11

12

3ddf646700000578-4275824-image-m-62_1488474133797

13

14

mischa-barton-8

mischa-barton-9

mischa-barton-10







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk