Jane Fonda a jej smutné tajomstvo

pridal WonderWoman 6.3.2017 o 17:26


cov

Prezradila ho v rozhovore pre magazín The Edit.

Občas mám pocit, že nás mnohé naše hollywoodske celebrity čítajú. Len nedávno sme obdivovali Jane, ako úžasne na svojich necelých 80 rokov vyzerá a onedlho na to nafotila editoriál pre najnovšie vydanie magazínu The Edit, v ktorom vyzerá Ú-ŽAS-NE. Je skutočne krásna, vyzerá tak na 50 a čo obzvlášť oceňujem je fakt, že nikto nemal potrebu vyretušovať jej vo photoshope vrásky, ale nechali jej ich krásne priznané. Na kráse jej to však vôbec neubralo, skôr naopak.

Smutnejšie ale je, že v rozhovore (ktorý mimochodom viedla jej herecká kolegyňa Brie Larson) Jane prezradila niečo, čo si so sebou nesie už od detstva a čo by sa nielen jej, ale nikomu na svete nemalo udiať. Priznala sa, že ako dieťa bola znásilnená. „Bola som znásilnená, ako dieťa som bola sexuálne zneužívaná a bola som vyhodená, pretože som nechcela spať so svojim šéfom. A vždy som si myslela, že to bola moja chyba, že som nespravila alebo nepovedala správnu vec.“ Tieto skutočnosti ju priviedli k tomu, aby sa stala obhajkyňou ženských práv. Založila viaceré charitatívne organizácie, bojujúce proti násiliu na ženách a využíva svoje herecké postavenie ako nástroj šírenia osvety a pomoci ženám. Klobúk dolu, že sa s tým takýmto spôsobom vyrovnala a pomáha ako najviac môže.

 

01

1

2

3

4

5

6

7

8







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk