Jourdan Dunn a jej spodné prádlo

pridal WonderWoman 7.3.2017 o 22:55


cov

A jej sexy krivky.

Dosť bolo fotiek tehotných celebrít, alebo celebrít po dvoch deťoch. Teda spoň dosť na dnes, zajtra je tu nový deň. Ale dnes sa ešte máme možnosť pokochať sexy krivkami čokoládovej modelky Jourdan Dunn, ktorá ich predviedla pri príležitosti predstavenia svojej novej spolupráce.

Dala sa totiž dokopy so značkou Missguided a spoločne navrhli kolekciu s názvom LONDUNN+MISSGUIDED. Jourdan sa snažila navrhnúť kúsky podľa svojho štýlu obliekania a tak, aby boli nositeľné, praktické a pohodlné. Vraj aby ste v ňom mohli kľudne vyzdvihnúť deti zo školy. Súčasťou kolekcie totiž nie je len spodné prádlo, ale aj tak si neviem predstaviť žiadnu mamičku, ako v tom príde pred školu čakať svoju ratolesť. Jourdan si tak síce predstaviť viem, ale v Amerike predsa chodia inak doobliekaní na ulicu. A možno ju tak aj niekto stretne, keďže táto 26 ročná supermodelka má 7 ročného syna.

1

2

3

4

5

6

7

8

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk